Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Saknar ungdomsprogrammet "Bullen" mer än någonsin!


Skorpion76

Rekommendera Poster

Nu känner jag att jag saknar ett ungdomsprogram som "Bullen" mer än någonsin. Alla sexskandaler och alla som blir sexuellt trakasserade hit och dit visar att ett sådant program där man kan prata om mobbning, sexuella trakasserier, mobbning på internet och så vidare verkligen behövs!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Bullen - med Martin Timell som programledare igen då eller?

Nja, inte kanske precis Marin, men andra programledare. Helt enkelt ett program som riktar sig till den som är tonåring eller på väg att bli tonåring och där man kan prata om saker som mobbning, sexuella trakasserier, mobbning på internet och så vidare verkligen behövs! Jag ska erkänna att Bullen ballade ur på slutet när det bara handlade om sex.

 

Jag förstår inte heller den enorma fokuseringen på sex och att det skulle vara viktigare än allting annat. Sex är visserligen en del av livet, men som det ser ut nu verkar det vara det viktigaste i hela världen och så är det inte. Programmet skulle försöka trycka på att det till exempel inte är hela världen att man är oskuld om man är 15 år, vilket många unga verkar tycka. 

Problemet som uppstod förra gången var att programledarna klart och tydligt talade om att sex verkligen var deras favoritämne och så får det inte vara. Dessutom var det så att det som fällde programmet var att några tjejer hade gett onanitips i ett inslag. Det skulle vara viktigt att trycka på att ingen är tvungen att ställa upp på någonting som denne inte vill. 

 

Även om killen tjatar på tjejen som han är ihop med att de ska ligga med varandra blir det inget om hon säger nej. Hon ska inte behöva gå med på någonting som hon inte vill bara för att han tjatar på henne, men det gäller inte bara sex. Det kan gälla andra saker också som till exempel att dricka sprit bara för att kompisarna gör det. Snatta för att vara tuff inför sina kompisar. 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...