Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Vad lyssnar du på just nu?


Rekommendera Poster

Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond (live Knebworth, England 1990). Kolla in 19-åriga Candy Dulfer från Amsterdam på saxofon 8.29.

 

  • Gilla 2
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Bara halvgammalt: 

 

plågsamt catchy Cover:

 

Originalet (Waxahatchee's) finns bara utan video (typ ensam gitarr med capo på 7:an- inte lika omedelbar men den klistrar bra). Gäller även Catfish från samma skiva.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Elvis Presley - The King!

Definitivt inte den första globala satellitsändningen (det var The Beatles - All You Need Is Love) men en av de mest sedda om inte det mest sedda - Elvis Aloh From Hawaii. Live 14 januari 1973 International Convention Center Arena i Honolulu, Hawaii.

FULLSKÄRM

 

Redigerad av vinylsamlaren
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Dimman ligger tät idag, i mitten av oktober 2017. Saknar sommaren och de ljusa dagarna oerhört mycket. Får tills vidare njuta av The Kinks "Tio I Topp" hit från juni 1966.  :P

FULLSCREEN

  • Gilla 1
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja det är en klassiker. Jaså ni har dimma. Här i Malmberget skiner solen och snön lyser vit på taken (ett tunt snölager än så länge.)

Bara ett bevis för att Sverige är ett långt och avlångt land. Här nere i söder badar folk fortfarande i havet (Kalmarsund dvs södra Östersjön) jag personligen tycker att det är klart "kyligt".

 

Året är 1968 - The Beatles - Hey Jude live i Dick Cavett Show och The Beatles har precis i dagarna släppt Hey Jude på singel i USA. På den tiden släpptes aldrig 7" singlar och LP samtidigt i Europa och USA. Fråga mig inte varför?

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Varje gång om jag hör det här låten börjar jag gråta och jag förstår inte varför. Det är verkligen riktigt konstigt. 
https://www.youtube.com/watch?v=KCgJXuOqTYY
När jag hör den låten rinner tårarna utan att jag riktigt förstår varför. Kanske är jag extra känslig eller något sådant.

Redigerad av Skorpion76
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 4 months later...

Ja, Rod Stewarts hit Sailing är en gammal låt. Texten skrevs 1971 av The Sutherland Brothers. Och visst har jag lyssnat på den massor av gånger. Jag kommer dock inte ihåg om den fått mig att gråta men jag tror inte det.

 

Däremot blir jag rörd av The Weepies "World Spins Madly On" men det beror inte främst på det bandets vackra sång utan framför allt på kombinationen av sången och konstnären Ryan Woodwards animation av den

 

 

Det är samme konstnär som gjort Googles oförglömliga hyllningsdoodle till Martha Grahams koreografi
https://www.youtube.com/watch?v=sgdgvv6UVLw

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...