Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Windows 10 Enterprise Evalution


jth67
 Share

Recommended Posts

Hej!

 

Jag heter Thomas och jag har nu snart i tre månader testat Windows 10 Enterprise och är faktiskt helt nöjd med denna version av Windows 10. Men prövotiden går snart ut eller närmare bestämt om 10 dagar. Nu undrar jag vad som händer när denna tid har gått. Kommer de att låsa min dator tills jag har betalt för en ny licens för detta eminenta operativsystem. Som sagt så är jag helt nöjd, men jag läste också att det kommer en uppdatering nu i oktober. Kommer man att kunna pröva den också precis som med Enterprise versionen. Sedan undrar jag också vad denna version kostar om man vill betala den och behålla och sedan undrar jag också om jag måste betala för uppdateringen om jag nu betalar för Enterprise. Hur funkar sånt?

 

Med vänlig hälsning

 

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Hej!

 

Enterprise kan du inte köpa löst utan den är endast avsedd för företag med volymlicenser. Som privatperson får man nöja sig med Home- eller Pro-versionen av Windows 10.

Link to comment
Share on other sites

Risken är stor att det kommer någon slags spärr , när prövotiden är slut, eller om du får någon slags info om att köpa licens eller så, vet faktiskt inte, eftersom som Cecilia säger, denna Enterprise är inte normalt tillgänglig för den privata marknaden, även om det kanske skulle vara "möjligt" att köpa för privatpersoner, kontakta gärna Microsoft och kolla, räkna då med priser, troligen på från 3500:- och uppåt för varje dator och person, för en licens.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Create New...