Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Problem med FS2004 efter ominstallation.


NoViz

Rekommendera Poster

Efter ominstallation av FS2004 gick det ej att registrera den, hemsidan för detta var stängd. När jag i alla fall försöker starta simulatorn så kan jag läsa: " Access denied. Please log in with administrators priviligies and try again". Jag har inget nätverk, bara en dator, och har aldrig varit administrator. Hur gör en gammal okunnig farbror?

På förhand mange tack för nödvändig assistans. NoViz

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vilken Windowsversion använder du? För enligt vad jag kommer ihåg från när jag körde FS2004 så var man tvungen att köra som administratör.

 

Prova högerklicka på ikonen och välja egenskaper, om du har en flik som heter Kompatibilitet, välj den och se om du har en kryssruta som heter något i stil med Kör som Administratör. Kryssa i den och tryck OK. Prova köra programmet igen.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

NoViz tackar för visat intresse! "Access denied" försvann när jag gjorde enligt dina instruktioner, i stället "User Account Control. Tillåter du... Program: FS9:exe. Utgivare: Okänt. Filens ursprung: Hd på den här datorn. Yes/No. "Yes" men inget hände. Vet inte vad jag skall göra... Kanske den vänlige Stormuffin vet?

Förresten: Kör W7 Home Premium.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det var ganska länge sedan jag pysslade med FS2004… Ungefär 13 år sedan misstänker jag. Så jag kommer inte riktigt ihåg exakt hur det betedde sig.

 

Du kan om du vill försöka köra programmet, sen starta loggboken vilket du gör genom att trycka Start, Kör och skriva eventvwr

 

Nosa upp Applikationsloggen och högst upp så borde eventuella fel från flight simulator stå.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej!

 

Tack för tipset! Kollade snabbt och det verkar vara det mest lovande hitintills för att jag ska kunna få igång min FS9 igen. Jag återkommer så snart jag kan köra flygmaskin igen och bekräftar detta.

 

Heders och ha en bra dag!

 

Mvh

 

:thumbsup:

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...