Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Otaliga meddelanden om appar


DePhaz

Rekommendera Poster

Hm, jag börjar bli lite trött på min telefon (BQ med Android 4.4) eller rättare sagt dess appar som hela tiden tjatar på mig om olika saker. Antingen är det Avast eller filutforskaren som hela tiden lägger upp meddelanden i stil med "För många appar igång", "Många appar använder CPU", etc. Och telefonen är överhettad och för mycket ström har använts på för kort tid och liknande. Ja, ni förstår säkert.

 

Nu skulle jag vilja veta hur mycket av detta som kan vara sant och hur mycket som är dold reklam. Svår fråga att svara på naturligtvis men det går kanske att gissa. När jag använt en app så stänger jag den med den mittersta av "klick knapparna" under skärmen. Är inte detta ett bra sätt att avsluta? Och hur kan jag se vilka appar som är igång?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag har Android 4.4 i min mobil och där är det så att mittknappen (husikon) där nere visar startskärmen men stänger inte några appar, däremot knappen till höger (två rutor bakom varandra) visar samtliga appar som är igång och där kan man antingen trycka på en knapp som heter "Stäng alla" eller svepa önskad app utåt höger för att stänga av den.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Cecilia: Min telefon ser ut så här: http://static.digit.in/product/950cc47bbdc739e53331a82a08c462cea9fb85cb.jpeg och det är o så fall knappen till vänster (höger är "tillbaka". Jodå, där var alla knapparna. Har aldrig tänkt på tanken att titta där. Tack så mycket!

 

Mikael63: Det är ES 4.1.6. Ska titta efter widgeten.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

ES - en gång i tiden den bästa filhanteraren men nu fullkletad med mycket reklam mm.

Jag har kastat ut den och använder nu enbart TotalCommander. (Jodå, den finns till Android)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...