Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bildöverföring - igen!


Törntagg

Rekommendera Poster

Hej! Jag har tidigare varit inne på detta forum och sökt svar på frågan hur man för över bilder från Samsung Galaxy till stationär dator, men hittills har jag inte fått något napp, därför upprepar jag frågan, som andra också ställt. Det går bra att föra över bilder man själv tagit med telefonen, men att föra över bilder som andra skickat med MMS är helt omöjligt. Det stod nånstans att det ska dyka upp en ruta där man godkänner att mobilen ansluts till datorn, men någon sån ruta har jag inte sett till. Det syns över huvud taget ingenting på mobilen att den är föremål för nån anslutning...

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

 

Det går bra att föra över bilder man själv tagit med telefonen, men att föra över bilder som andra skickat med MMS är helt omöjligt.

 

Det går nog inte att direkt komma åt dessa bilder utan du måste öppna MMS,et och öppna bilden och där spara bilden.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Först måste du spara bilden i MMS. Använd sedan Airdroid för filöverföring så slipper du kablar. En förutsättning är dock att du har Wifi på samma nätverk som den stationära datorn.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Och med OneDrive /Dropbox kan man få bilderna att föras över automatiskt - kanske förutsätter S8? Man kopierar sen bilden i OneDrive-mappen och lägger den på hd - om man så vill.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...