Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

OneNote för dagboksanteckningar


janfbromma

Rekommendera Poster

Jag har just installerat programmet på datorn och på mobilen och lyckats få igång synkroniseringen samt ändrat på inställningar och nu ser det ut som på bifogade skärmdump.

 

Jag hade tänkt använda programmet för att göra dagboksanteckningar på mobilen när jag är utanför hemmet. Men som framgår av bilagan så ger listan i högerkolumnen ingen upplysning om datum.

 

Hur kan jag lösa det?

 

Undrar

Jan F post-60382-0-56036800-1501237147_thumb.jpg

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det verkar inte finnas något enkelt sätt. Jag använder OneNote för mina japanskalektioner och jag knappar in datum i rubrikfältet inför varje lektion. Tar inte speciellt lång tid.

 

Det finns tredjepartsverktyg som kan lösa det åt dig, men det fungerar ju inte på luren. Så jag tror du får nöja dig med att knappa in datum. Eller använda funktionen infoga datum.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tack Stormuffin!

 

Jag tycker gränssnittet är t.o.m. värre än i Word :thumbsdown:

Och jag undrar varför man skapat något som så kapitalt avviker från det sätt att arbeta som man är van vid från t.ex. Word?

 

Men tack för ditt svar - det har hjälpt mig vidare i min "inlärningsfas".

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det är för att det är inte word. Om du vill ha ett anteckningsprogram som är mer likt Word så tror jag Evernote är mer passande.

 

Poängen med OneNote är att det är väldigt "free form" där du blandar text, bild, handskrivna texter hipp som hepp. Och det är inte många andra program som klarar det.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...