Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Google Drive


Aja

Rekommendera Poster

Jag använder Google drive utan problem sedan många år, men jag är ensam om min dator. Nu ska jag hjälpa mina grannar att komma igång med Google Drive. De har var sin mobil och kan nu spara sina bilder i Google Drive.

 

I deras gemensamma dator går det förstås att hitta bilderna i Google Drive via webbläsaren när man loggar in på deras respektive konton. 

 

MEN hur är det med den Google-drive enhet som laddats hem till datorn och dyker upp i Utforskaren. Makens bilder går att få fram där. Uppenbarligen är Utforskarkontot knuten till hans inloggning på Google drive. Man kan man ändra det och få tillgång även till hustruns uppladdade bilder? I så fall hur gör man det?

 

/Gunilla

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Mr Andersson

Du gör inställningarna för Gdrive på respektive dator-konto, alltså på hustruns inloggning gör du inställningar för hennes Gdrive. 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nu har jag kollat. Datorn är registrerad på hustruns gmail-konto, men Google Drive-mappen verkar vara registrerad på makens gmail-konto. Det är i alla fall bara bilderna på hans konto som kommer fram i Utforskarens Google Drive Mapp.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...