Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Mathias G

Ta bort titel wordspress sidor

Rekommendera Poster

Hittar inte riktigt någon lösning som stämmer överens med hur det ser ut i mina filer i min Wordpress installation.

 

Någon som kan förklara hur man tar bort Titel raden på sidor i Wordpress via kod. Alltså ej via plugin?

 

/Mathias

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

fattar nada. Är det inte bara att radera titeln i redigeringsläge. Det funkar iaf hos mig eller fattar jag fel

Möjligt att det går. 

 

Skulle dock tro att det då blir ett väldigt stort tomrum just där Titeln skulle ha varit.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Postad (redigerade)

Jag testade att inte ha någon titel och sedan använda den funktion som finns i min version av wordpress och då använda sidomall "landingpage" no menu. Det blir då som på bilden.

Men du har rätt att det blir ett tomrum och det vet jag i nte om man kan kringgå.

Texten som står är ju då i textfältet

post-70855-0-85108400-1499150248_thumb.png

Redigerad av Pelle Penna

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har du testat att skriva in egen CSS kod och köra via inspektera element sen hitta där titelraden är säg .title är CSS klassnamnet

kopiera denna i egen CSS kod och sätt sen display:none; fult trick men har gjort det många gånger på saker som jag inte vill ska synas på dem Wordpress sidor jag har jobbat med. annars är det bara till att Google testa med att söka på engelska burkar få fram fler sökresultat då ;)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



  • Liknande Innehåll

    • Av Mathias G
      Hej!
       
      Skall byta färg på på linjen runt medelande rutan i pluginet Contact Form 7
       
      Har skapat ett child theme som jag vet fungerar.
       
      När jag testar att göra ändringen i Google Inspector eller Firefox firebug funkar det hur bra som helst men när jag ändrar till exakt samma färg i style.css filen så händer det inget den byter inte till rätt färgnyans som den borde göra vid det här laget.
       
      Någon som vet varför det inte fungerar som det skall
      body .wpcf7 { border: 4px solid #de99af; padding: 40px; } body input[type="text"], body input[type="email"], textarea { background: #fff; border: 1px solid #de99af; } Någon som kan säga varför den vägrar ändra färg på sidan?
       
      /Mathias
    • Av Mongoraja
      Hej finns det någon där ute som kan hjälpa mig med hur man tar bort inlägg ifrån en skapad blogg med php och databas. Filstrukturen är uppbyggd så här:
       
      index.php - Startsidan, länkar till skapa.php och visa.php
      skapa.php - htmlformulär för att skapa inlägg, går till skapaInlagg.php
      skapaInlagg.php - php för att lägga in nytt inlägg i databasen, går sedan till index.php
      visa.php - Visar alla inlägg
      redigera.php - Formulär för att redigera ett inlägg, går till uppdateraInlagg.php
      tabort.php - Formulär där man väljer om man vill ta bort inlägget eller inte, går till tabortInlagg.php
      uppdateraInlagg.php - phpsida för att uppdatera ett inlägg, går sedan till visa.php
      tabortInlagg.php - phpsida som tar bort inlägget om man svarat ja, går sedan till visa.php
      Jag har fått ihop databasen och allt förutom tabort funktionerna. Här är koden för skapainlagg.php. Man skriver namn och text och det finns även  datum och tid som läggs till automatiskt i inlägget. Man kan redigera inläggen men man ska även kunna tabort dem, men det har jag ej fått ihop... Finns det någon som kan hjälpa till. Tacksam för svar
        <?php $namn = $_POST["namn"]; $text = $_POST["text"]; $datum = date("Y-m-d H:i:s"); $conn = new mysqli("localhost", "root", "", "blogg"); mysqli_set_charset($conn,"utf8"); $sql = "insert into inlag (namn, datum, text) values ('".$namn."', '".$datum."', '".$text."')"; $conn->query($sql); header("location: index.php");  
    • Av Hjalllle
      Hej!
      Jag har ett problem med positioneringen av bilderna på en hemsida jag jobbar med. Jag har lagt de i <div> taggar och givit dem attribut i grupper om tre för att lägga dem efter varandra på en rad. De lägger sig direkt efter varandra de första två raderna men sen skapas ett hål där första bilden ska ligga på tredje raden. Varför blir det så?
       
      P.S. exempelbilden som finns härunder är bara för att illustrera vad jag menar, den speglar INTE koden.
       
      ex. HTML
      <div class="row">
          <img src="bilder/pascen/vagen3anp.png" onclick="openModal();currentSlide(1)" class="hover-shadow">
        </div>
        <div class="row">
          <img src="bilder/pascen/vagen2anp.png" onclick="openModal();currentSlide(2)" class="hover-shadow">
        </div>
        <div class="row">
          <img src="bilder/pascen/vagenanp.png" onclick="openModal();currentSlide(3)" class="hover-shadow">
        </div>
                    
        <div class="row2">
          <img src="bilder/pascen/anonymanp.png" onclick="openModal();currentSlide(4)" class="hover-shadow">
          </div>
        <div class="row2">
          <img src="bilder/pascen/lampaanp.png" onclick="openModal();currentSlide(5)" class="hover-shadow">
          </div>
        <div class="row2">
          <img src="bilder/pascen/leanp.png" onclick="openModal();currentSlide(6)" class="hover-shadow">
          </div>
                    
        <div class="row3">
          <img src="bilder/pascen/titanicanp.png" onclick="openModal();currentSlide(7)" class="hover-shadow">
          </div>
        <div class="row3">
          <img src="bilder/pascen/titanic2anp.png" onclick="openModal();currentSlide(8)" class="hover-shadow">
          </div>
        <div class="row3">
          <img src="bilder/pascen/titanic3anp.png" onclick="openModal();currentSlide(9)" class="hover-shadow">
          </div>
       
       
      ex. CSS
      .row {
        position: relative;
        margin-top: 2300px;
        padding-left: 40px;
        float: left;
        width: 25%;
      }
      .row2 {
        position: relative;
        margin-top: 40px;
        padding-left: 40px;
        float: left;
        width: 25%;
      }
      .row3 {
        position: relative;
        margin-top: 40px;
        padding-left: 40px;
        float: left;
        width: 25%;    
      }

    • Av i3o6
      Detta dyker upp på chrome desktop via apache server, inte lokalt.
      css:en säger display: inline-block men resultatet är none - wtf!?!
      Har kört "töm cache hård inläsning".
      Ser bra ut i chrome mobile, firefox, IE
    • Av BraveZone
      Om tjänsten som Utvecklare hos Brave Zone
       
       
      Som Utvecklare hos Brave Zone kommer du i stora drag arbeta med frontendutveckling. Du kommer vara delaktig i många varierade uppgifter – allt från responsiva webbar och applikationer till spel och andra digitala produktioner. Du är säker inom området, följer med i utvecklingen och kan identifiera både möjligheter och begränsningar.
       
      Som Utvecklare hos Brave Zone är du en viktig kugge i hela den kreativa processen och arbetar i team där olika tankar och idéer möts, men du arbetar också effektivt och självsäkert på egen hand. Du är delaktig i den kreativa processen för att spåna idéer och producera konkreta förslag som kan presenteras för kund. Du blir delaktig i ett flertal projekt av varierande storlek med olika löptid och upplägg. Du kommer utgå från kundens perspektiv och projektets innehåll och utifrån det arbeta med stor kreativ och produktiv förmåga för att skapa största möjliga värde för kunden och projektet.
       
      Genom din gedigna erfarenhet och höga kompetens inom området, kommer du tillsammans med dina kollegor skapa nya spännande projekt i en kreativ miljö. Du kommer direkt in i ett högpresterande och flexibelt team där leverans står högst på listan. Du är förtroendeingivande och du vågar göra skillnad inom våra kunders givna identitetsramar.  
       
      Vi söker dig som...
      ... är en nytänkande, produktiv och självgående Utvecklare som är sugen på en ny utmaning. Du är leveranssäker och lösningsfokuserad och arbetar målmedvetet och lyhört med god förmåga för att översätta kundernas behov och utmaningar till kreativa lösningar. Du är en idéspruta som är noga med kvaliteten och vill göra skillnad.
       
      Som person är du positiv, engagerad och ödmjuk inför att arbeta i team. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av rollen som Kodare. Du har erfarenhet av JavaScript, CSS, HTML,CMS, t.ex. WordPress och Drupal, PHP, SEO och sociala medier.
       
      Vad Brave Zone erbjuder dig Du erbjuds en inspirerande och kreativ tjänst i ett bolag där du ges utrymme ständigt växa, utvecklas och samtidigt ha riktigt kul på jobbet. Det är ett affärsdrivet bolag som värdesätter sina medarbetare och investerar därefter. En fantastisk miljö med ett sammansvetsat team. Du kommer arbeta heltid med fast lön.
       
       
      START: Omgående
      PLATS: Göteborg 
      OMFATTNING: Heltid (vi söker ej frilans)
      LÖN: Fast lön 
      KONTAKT: work@brave.zone eller Ann Plantin 0703 220068
      SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-06-17. Ansökningar hanteras löpande.

      Är detta du? Skicka in din ansökan med CV till oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
  • Senaste som Tittar

    Inga registrerade medlemmar är inne på denna sida.

  • Obesvarade ämnen

  • Nya ämnen

×
×
  • Skapa nytt...