Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Trådlöst nätverk-hittas inte


Mållgan

Rekommendera Poster

En bekant har en Acerlaptop (Windows 8) ansluten till ett trådlöst hemnätverk,till vilket också hans Ipad och Iphone är anslutna. Plötsligt har något inträffat som gör att laptopen inte ansluts MEN Ipaden och Iphonen är det inga problem med. Symbolen nere till höger på laptopens bildskärm, som visar signalstyrkan från nätverkets router, visar full styrka MEN ovanför symbolen är det en liten krumelur, vars betydelse jag inte begriper. När jag högerklickar på symbolen och felsöker blir resultatet att inget fel hittas. Om jag där öppnar nätverks- och delningscenter händer ingenting, dvs något tillgängligt trådlöst nätverk hittas inte.

 

Nu har jag lånat hem laptopen och hos mig är det inga problem med den här laptopen. Nätverks- och delningscenter hittar direkt mitt trådlösa nätverk och det är inga problem att logga in till det.

 

Vad kan det här bero på?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Googlade och hittade något om att datorns IP-adress i routern kan ha förlorats efter en Windows Update och att ett visst kommando i kommandotolken kan fixa detta. Ska försöka med detta troligen imorgon.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...