Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
.M

LÖST Inga e-brev efter forumflytten?

Rekommendera Poster

Efter forumflytten så får jag inte några e-brev med notifikationer på svar längre. Behöver jag göra något för att  få igång det igen?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag tycker det ser rätt ut. Och e-postadressen är ju samma som innan flytten trots allt.

post-40189-0-89348300-1489394379_thumb.png

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack för rapporten, jag ska testa mejlen lite mer men det har fungerat när jag skickat testmejl via den nya servern och även vid nyregistrering. 

​Kolla spam-mappen i din epostklient / webbmail som Cecilia säger. Då mejlen skickas från en annan server kanske det påverkar på något sätt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har du kollat spam-mappen?

STÖÖÖN! Jag har av någon anledning två skräppostmappar. Och hade kollat den andra.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

STÖÖÖN! Jag har av någon anledning två skräppostmappar. Och hade kollat den andra.

 

Så det löste sig alltså? :) Trevligt att höra!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Semirelaterad fråga… Hur markerar man en avsändare som "säker" i gmail så e-brev inte fastnar i filtret?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

I filterreglerna finns det ett val om att aldrig spamflagga mejlen från den mejladress man skrivit in i regeln. Det är så mycket som jag kommer ihåg utantill men jag kan kolla upp noggrannare om du behöver det.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×