Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
RolfCarlsson

Uppdateringar på USB-minne?

Rekommendera Poster

Datorer med Windows 10 som är anslutna till Internet via fiber ska uppdateras automatiskt. I datorer som är ansluta via mobilt bredband måste man sätta igång uppdateringen själv. Rätt?

 

Jag har flera exempel på ovana datoranvändare, vars datorer är anslutna via mobilt bredband, som inte har uppdaterat sina datorer på länge. När jag har försökt hjälpa dem (på platser där det finns tillgång till fiber) har nedladdningen och uppdateringen tagit mycket lång tid (flera timmar) och ibland misslyckats. Kan man på något sätt spara uppdateringarna på ett USB-minne så att man åtminstone slipper den långa nerladdningstiden? Det handlar alltså om uppdatering av befintligt Windows 10 och inte uppgradering till Windows 10.

 

/Rolf

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Uppdateringarna i Windows 10 är kumulativa så normalt ska det inte finnas så många uppdateringar att hämta utan bara en uppdatering för Windows och sen några för annat t ex Flash.

 

Här är beskrivningen till januari-uppdateringen: https://support.microsoft.com/sv-se/help/4009939/windows-10-update-kb3210721 och under rubriken "Så här skaffar ..." finns en länk till Microsoft Update Catalog.

 

Det är valbart om man vill markera sitt mobila bredband som en anslutning med eller utan datapris: http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.634027/uppgradering-windows-10 punkt 3

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...