Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Lighthouse2

LÖST Plötsligt fel i Chrome - Sida vid sida-konfiguration är felaktig

Rekommendera Poster

Lighthouse2

Datorer:   Windows 7

Samtliga uppdaterade på rubbet!

 

Från ingenstans på tre datorer i hemmet så har det blivit något ändrat i Chrome när programmet ska öppnas. Dagen före fungerade alla!

Antar det var något som är fel i Chrome's uppdatering, vad annars kan påverka alla datorerna samtidigt!

 

"Det går inte att starta programmet eftersom dess sida vid sida-konfiguration är felaktig".

Och valet är bara att ta bort det eller avbryta att försöka öppna det.

 

Har ägnat timmar åt att söka info (forum, youtube, etc) utan att hitta svaret annat än att man måste avinstallera programmet eller gå in i registret och ändra där. 

 

Det föreslås även att det är Framework 4 som behövs (har samtliga av senaste version).

Dom andra webbläsarna fungerar (Opera, IE11, Firefox).

 

Är det bara avinstallera eller meka i registret som gäller?

 

 

 

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Lighthouse2

Datorer:   Windows 7

Samtliga uppdaterade på rubbet!

 

Från ingenstans på tre datorer i hemmet så har det blivit något ändrat i Chrome när programmet ska öppnas. Dagen före fungerade alla!

Antar det var något som är fel i Chrome's uppdatering, vad annars kan påverka alla datorerna samtidigt!

 

"Det går inte att starta programmet eftersom dess sida vid sida-konfiguration är felaktig".

Och valet är bara att ta bort det eller avbryta att försöka öppna det.

 

Har ägnat timmar åt att söka info (forum, youtube, etc) utan att hitta svaret annat än att man måste avinstallera programmet eller gå in i registret och ändra där. 

 

Det föreslås även att det är Framework 4 som behövs (har samtliga av senaste version).

Dom andra webbläsarna fungerar (Opera, IE11, Firefox).

 

Är det bara avinstallera eller meka i registret som gäller?

 

Problemet är fixat!

 

Ibland är allt som behövs att bara hitta det rätta svaret:  cmd - sfc /scannow

Ett fel hittades och reparerades, omstart och Chrome var sig själv igen!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...