Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Eurovision Song Contest


mbgtmari

Rekommendera Poster

Apropå att det idag är den första deltävlingen i Melodifestivalen så vill jag tipsa om den här videon från svt för den som inte sett den tidigare.
https :// www.youtube. com/watch?v=q0yeOz6WOzU       

Jag tänkte först placera denna tråd i Surftips men eftersom Guest_Qe2_* placerat sin populära tråd Fredagens Musikbidrag här i Ljud & Musik – övrigt tyckte jag att det var rätt plats för mitt ämne också.

 

P.S. Eftersom youtubevideon inte syns längre, vilket förmodligen beror på att admin felix har fixat så att även de obesvarade frågorna har blivit säkra, dvs fått https, så har jag lagt in ett par mellanrum i youtubeadressen.
 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...
Bocken Bruse

Lite drygt ett dygn tills den stora finalen går av stapeln. Nu gäller det bara att ladda upp med chips och lämplig dryck så får vi hoppas att bästa bidrag vinner.  :D

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 months later...

Det bidrag som valdes ansågs förmodligen ha störst vinnarpotential och det gick ju rätt bra i Eurovision Song contest också. En femteplats är inte att förakta. Roligt är dock att sången som vann där inte sjöngs på engelska. Jag är så hjärtinnerligt trött på att nästan bara höra engelska i detta musiksammanhang. Roligt är också att ett land som aldrig vunnit förr vann.

Utanför ämnet
Och nu kan man glädja sig åt att Sverige har blivit världsmästare i ishockey.
 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...