Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ms Office Outlook synkad med mobilen


Plaincollar

Rekommendera Poster

Hej

Har köpt ny mobil (Android) och vill nu synka mitt Hotmail-konto med Ms Office Outlook 2013 på Windows 8.1, det ända program som håller ordning på en. Detta görs ju via Exchange Active Sync och då krävs en hänvisad server och eventuellt en domän. Om man nu inte är kopplad till något företag med användbar server/domän, hur gör man då :huh:? Måste man köpa tjänsten eller kan man lösa det på annat sätt? Vilka kriterier ställs på den server alt domän man uppger?

 

Tack på förhand//Plaincollar

 

 

Windows 8.1

Office 2013

Hotmailkonto (via G-mail)!

Android

 

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 2 veckor senare...

Vad jag försöker få är en så liknande lösning som Ms Outlolok 2013 ger på pcn. Har provat länk 2 ovan. Mail fungerar och i viss mån kontakter men Kalender hänger inte med och Uppgifter/ToDo finns inte. Ploppar upp ett antal 3:e parts appar. Google play har nu Microsoft Office Mobile att ladda ned men det är Word, Ppnt och Exel. Dock ej Outlook.

Tydligen är man tvungen att köra Office 365?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Menar du att det är i Microsofts Outlook-app för mobiler som kalendern inte fungerar?

Felsökningssida: https://support.office.com/en-us/article/Troubleshooting-Outlook-for-iOS-and-Android-c6a5f598-3130-4675-a817-4ecf69cd4b7a?ui=en-US&rs=en-US&ad=US

 

Finns kalender-informationen på Microsofts webbsida för kalendern, dvs ligger problemet mellan datorn och webbservern eller mellan webbservern och telefonen?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.×
×
  • Skapa nytt...