Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Mathias G

Problem Xubuntu 16.04 GeForce 8600M GT HDMI

Rekommendera Poster

Mathias G

Hej!

 

Har en bärbar dator med ett GeForce 8600M GT kort i. När jag installerade Xubuntu 16.04 LTS nyligen så reagerar inte HDMI porten när jag stoppar i kabeln i datorn som jag har kopplat till TVn. 

 

Senaste drivrutinen från Nvidias hemsida är installerad.

 

Är det någon som har koll på vad som måste modifieras för att det skall funka.

 

Det har funkat med tidigare linux versioner.

 

Tacksam för svar.

 

Tack på förhand.

 

/Mathias

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mikael63

Jag antar att det i Xubuntu, likt Mint, finns bildskärmsinställningar.

Hur ser det ut där?

 

post-52940-0-96312900-1470758250_thumb.png

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mathias G

När jag stoppar i kabeln hittar den TVn men alternativet för att spegla skärmar är inaktivt och jag jag får heller inte tvn till att vakna.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mathias G

Nu funkar bild Men ljudet lyser med sin frånvaro när jag vill ha över ljudet till TVn istället för datorn.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
NoWin

Nu funkar bild Men ljudet lyser med sin frånvaro när jag vill ha över ljudet till TVn istället för datorn.

Har du ställt in rätt ljudutgång i ljudinställningar?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mathias G

Har du ställt in rätt ljudutgång i ljudinställningar?

Finns ej något val för HDMI under ljudinställningar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...