Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Köpes: 90-tals musik mixar


DePhaz

Rekommendera Poster

Den andra "sökes" tråden i ordningen från DePhaz på kort tid? Hmm, jag skriver "köpes" istället.  ^_^

 

Här skulle jag kunna veckla in mig i ett långt resonemang om hur det hela startade men lämnar det därhän. Låt oss bara kort konstatera att jag, under gårdags kvällen, rotade lite bland gamla kassetter (ja just det, analogt och bra) och fick tag i "Hit mix 1994" (Arcade Music, CD varianten ser ut som bilden nedan). Det var bra kvalitet på det kassett bandet. Det fungerade felfritt till skillnad från ett "heminspelat" band jag också testade med. Hur som helst så började jag undra över om det är möjligt att få tag på de övriga  i "serien". Misstänker nämligen att det kom ut en samling vart år. Jo, det finns ju Tradera men jag är inte medlem. Finns det inga butiker på nätet som säljer äldre och/eller beg musik kassetter/CD? Kanske någon av er har några förslag på någon (svensk) butik för sådant. Tveka i så fall inte att tipsa! Och skulle någon sitta på dessa skivor/kassetter och önskar bli av med dem så köper jag gärna. Mediet måste vara naturligtvis felfritt men skavanker på fodralet  kan godkännas.  :)

 

223175294_ebf6158f-476e-4e33-a101-93b90e

 

(Jag är lite av en "allätare" när det gäller musik. Just nu ligger jag i Lounge facket men jag kan också lyssna på 80-tal, 90-tal, Raggae och modern musik). 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Andra Långgatans Skivhandel i Göteborg är en butik som köper och säljer begagnat.

Det är en bra butik. Jag är övertygad om att om du kontaktar dem och hör med dem om de har skivor som du vill ha skickar de säkert dem till dig mot postförskott.

 

http://www.andralang.se/

 

Beträffande Hit MIx-skivorna, ja, det finns ett antal av dem. Lite mer information kan du kanske få här:

 

https://www.discogs.com/Various-Hit-Mix-93/release/537014

 

https://www.discogs.com/Various-1995-Hit-Mix/release/425897

 

https://www.discogs.com/Various-1996-Hit-Mix/release/744212

 

https://www.discogs.com/Various-1997-Hit-Mix/release/406791

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tackar. Hittade själv (via avslutad Tradera aktion) Roadhouze Records i Helsingborg. Drog iväg ett meddelande till dem. Ska höra mig för hos butiken du tipsade om också.  :)

 

(Vill inte vara petig men din första länk var nog fel. Men strunt samma.) 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jo, den funkar men det är fel skiva. De samlingar jag söker gavs ut av Arcade Music och skivan i första länken gavs enligt sidan ut av zyx Music. Det är nog inte rätt serie.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Idag fick jag så "ändan ur" och ringde till Andra långgatan. Jo, han kände igen det men de hade inget. Sökte på bätet efter "begagnade cd skivor". Hittade några träffar som såg bra ut och skickade e-post till dem. Får se vad det ger.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 veckor senare...

Det har nu gått en tid så jag uppdaterar tråden. Skickade som sagt en del mail men fick bara två svar vilka var av typen "vi har tyvärr inget på lager". Svarade då att de kunde hålla ögonen öppna ifall det skulle komma in något men fick inget svar på det. Sanningen är väl att de är direkt ovilliga att ta in liknande skivor i sortiment eftersom efterfrågan är minimal (har läst detta på nätet).

 

Hur som haver jagar jag fortfarande dessa skivor. En kompis skulle hålla utkik på Tradera men fick bara tag i någon skiva verkar det som och han har heller inte tid att sitta där hela tiden. Så om ni vet någon (svensk) sida (ej Tradera eller liknande aktionssida) så tipsa och om ni har "rätt" skivor och vill bli av med dem så köper jag. Kan försöka lägga in bilder men det blir i kväll.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Edit: Det verkar bara som det finns 4 skivor i "serien". Fick svar på ett mail och det länkas till Discogs där jag själv är medlem. Så i allt vesäntligt var det jag som hade fel. Typiskt.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...