Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Art director sökes till BraveZone i Göteborg


BraveZone

Rekommendera Poster

Om tjänsten som Art Director hos Brave Zone

Som Art Director kommer du arbeta i projektteam med bolagets Copywriters och Projektledare och vara delaktig i den kreativa processen för att spåna idéer och producera konkreta förslag som kan presenteras för kund. Tillsammans ansvarar ni för allt från research och konceptutveckling till utformning av grafik och bildlösningar för olika kanaler och målgrupper. Som Art Director kommer du jobba brett, både digitalt och med tryck.

 

Grunden för ditt arbete är att utveckla idé och form som passar och utmanar kunden, den tilltänkta målgruppen och projektets förväntade effekt. Du ska tänka åt kunden redan innan kunden själv gör det. Idéer och tankar bollas med projektteamet. Genom din gedigna erfarenhet och höga kompetens inom området, kommer du tillsammans med dina kollegor skapa nya spännande projekt i en kreativ miljö. Du kommer direkt in i ett högpresterande och flexibelt team där leverans står högst på listan. Du är förtroendeingivande och du vågar göra skillnad inom våra kunders givna identitetsramar.  

 

Vi söker dig som...

... är en nytänkande, produktiv och självgående Art Director som är sugen på en ny utmaning. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med B2B-projekt och vet hur projektcykeln ser ut från start till mål. Du arbetar målmedvetet och lyhört med god förmåga att översätta kundernas behov och utmaningar till kreativa lösningar. Du är en idéspruta som är noga med kvaliteten och vill göra skillnad.

 

Som person är du positiv, engagerad och ödmjuk inför att arbeta i team. Vi ser att du har relevant utbildning och minst tre års erfarenhet av rollen som Art Director. Du har förmåga att presentera och förklara dina tankar och idéer på ett inspirerande sätt och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska på affärsnivå.

 

Vad Brave Zone erbjuder dig Du erbjuds en inspirerande och kreativ tjänst i ett bolag där du ges utrymme ständigt växa, utvecklas och samtidigt ha riktigt kul på jobbet. Det är ett affärsdrivet bolag som värdesätter sina medarbetare och investerar därefter. En fantastisk miljö med ett sammansvetsat team. Du kommer arbeta heltid med fast lön.

 

START: Omgående
PLATS: Göteborg 
OMFATTNING: Heltid (vi söker ej frilansare)
LÖN: Fast lön 
KONTAKT: work@brave.zone eller Ann Plantin 0703 220068

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-06-18. Ansökningar hanteras löpande.

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV till oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...