Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Katri

Data Engineer sökes till Blocket

Rekommendera Poster

Vi söker nu en Data Engineer för att stärka upp vår kompetens inom analys och data. I denna roll kommer du att vara expert på våra dataflöden samt de verktyg som skapar förutsättningarna för analys och datadriven produktutveckling. Du kommer att ha en avgörande roll i att göra Blocket mer datadrivet genom att vara med och sätta agendan för samt utveckla vår analysmiljö. Ansvar och arbetsuppgifter som ingår i rollen är bl.a. att:

  • Tillsammans inom data-teamet äga, förvalta och utveckla vår data och vårt data warehouse.
  • Utveckla dataflöden till data warehouse från interna samt externa källor.
  • Kontinuerligt förbättra åtkomsten av data och verktyg för dataanvändare inom Blocket.
  • Ta fram statistik för olika delar av verksamheten och utomstående parter.

Vem är du?

Du har flera års erfarenhet av att jobba med databaser exempelvis Exasol, Redshift eller PostgreSQL. Du har använt dig av R, Python, Lua eller motsvarande programmeringsspråk. Vidare är du bekant med BI/ETL-verktyg så som Pentaho, Tableau eller QlikView. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi, teknik, systemvetenskap eller motsvarande. Tidigare användning av Linux/Unix samt molntjänster är meriterande.

Vi tror även att du passar bäst in hos oss om du:

  • Har mycket starkt eget driv, är nyfiken, analytisk, strategisk och affärsorienterad.
  • Tycker om att hitta nya lösningar, lära dig nya verktyg och är förändringsbenägen.
  • Är självgående samtidigt som du arbetar bra i grupp.
  • Behärskar engelska och svenska i tal och skrift väl.
  • Har ett stort intresse för teknik.

Vad vi erbjuder?

Vi erbjuder dig att arbeta med Sveriges största och mest folkkära marknadsplats! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandeln i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Blocket har höga ambitioner för de kommande åren och en rad spännande möjligheter framför sig. Väldigt snart kommer data att vara en fullständigt integrerad del i allt vi gör, men vi har en del att arbeta med innan vi kommer dit. Där du kommer att ha en viktig roll i att driva den utvecklingen framåt!

Vi erbjuder även en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, Satskort och massös. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till Affärsutvecklingschefen.

Välkommen in med din ansökan: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1106&departmentId=19107&ProjectId=144741&MediaId=4701 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...