Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
BGAA

LÖST Vid uppdatering till W10 försvann ljudet

Rekommendera Poster

Som titeln säger. Datorn är en ASUS CM 6340. ca tre år gammal. Har sökt på Asus hemsidor efter lösning på problemet men det gav ingenting. Har låtit Windows ominstallera drivrutiner - hjälpte inte. Ljudhårdvaran sitter på moderkortet.

Körde programmet Speccy och skickade resultatet som en textfil till:

 

https://www.dropbox.com/s/s80epv1unkxtvlh/LISBET-DATOR.txt?dl=0

 

Finns något annat program för att analysera ljudproblem?

 

Stort tack om någon kan hjälpa mig!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har du en högtalarikon bredvid klockan i Windows? Om så är fallet, högerklicka på den och välj uppspelningsenheter. Där ska det finnas en lista på alla enheter som kan spela upp ljud. Det kan vara så enkelt att den valt en enhet där du inte har några högtalare anslutna och då kommer du uppleva som att du inte får ljud.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack för tippsen. Jag högerklickade på högtalarsymbolen och och hittade på något ställe "avancerat". Där kunde man prova olika inställningar och klicka på en grön knapp "test", så provade jag olika inställningar plötsligt hade jag ljud.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...