Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Katri

Android-utvecklare sökes till Blocket

Rekommendera Poster

App teamet

Mer och mer av trafiken kommer via våra appar, därför behöver vi nu en Android-utvecklare att stärka upp teamet med. Slutanvändarna är i fokus när vi utvecklar ny funktionalitet och underhåller existerande. Teamet består av både Android och iOS samt APIutvecklare. Vi gillar att utmana oss själva och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet.

Varför jobba på Blocket?

Blockets appar är några av de mest använda i Sverige och är därför en mycket spännande produkt att jobba med. Det du gör här hoss oss påverkar en otroligt står mängd människor! Det medför också en spännande teknisk utmaning att få Blocket att fungera eftersom många användare använder tjänsten samtidigt och det är mycket data att bearbeta. Just nu står teamet inför många roliga utmaningar och du kommer få vara med om att ta fram spännande funktioner för Blockets kunder.

Om rollen

Som Android-utvecklare i app teamet kommer du att jobba med att ta vår Androidapp till nästa nivå. Detta genom att vara delaktig i att ta fram nya produkter samt förbättra befintlig funktionalitet. Hög kvalité på kod och arkitektur är alltid prioriterat.

Din profil

Vi förväntar oss att du har jobbat minst ett par år som professionell android-utvecklare och har mycket goda kunskaper inom objektorienterad utveckling i Java och spetskompetens inom Androidplatformen (SDK, support libs, IDE, etc...). Har du även erfarenhet av continious integration är det meriterat.

Vi tror även att du passar bäst in hos oss om:

  • Du gillar att jobba i grupp och att dela kunskaper med dina kollegor
  • Du har ett tydligt kvalitetstänk och jobbar gärna med automattester
  • Du är prestigelös och fokuserar mer på att klara av utmaningar
  • Du behärska engelska och svenska i tal och skrift

Om Blocket

Blocket är ett teknikbolag i grunden och erbjuder en innovativ, avslappnad miljö i öppet landskap. Fokus ligger på att skapa en trygg arbetsplats där du kan känna dig som hemma. På Blocket har vi HackDays där utvecklare får möjlighet att uttrycka sin kreativitet. Bland annat får du tillgång till förmåner såsom fri sjukvård, generöst friskvårdsbidrag, naprapat/massös på kontoret etc.

 

Ansök: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1106&ProjectId=144718&DepartmentId=19107&MediaId=5

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...