Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

IT och media


Rekommendera Poster

vad tycker ni om det moderna it och media samhället idag? är folk mer lyckliga , trygga eller tvärtom mer ledsna och stressade? och varför ?

vad anser du vara det viktigaste i livet idag vad gäller din syn på livet ?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej och välkommen!

 

Folk är nog mer välinformerade och desinformerade än någon gång tidigare.

Lika lyckliga, trygga, ledsna och stressade som tidigare innan ”det moderna it och media samhället”.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


 • Liknande Innehåll

  • linalarsson
   Av linalarsson
   Är du utbildad eller självlärd inom webbutveckling? 
    
   Söker en person som vill arbeta som ansvarig för webbsidan hos ett roligt företag i bilbranschen. Arbetet innebär ett övergripande ansvar för företagets webb vilket innefattar både hemsida, intranät, webbshop och egenbyggd konfigurator för offerter. Många av funktionerna underhåller och utvecklar du själv men i vissa fall agerar du kravställare mot IT-partner. Förutom daglig drift, optimering och utveckling får du driva större projekt där vi bl.a. vill sy ihop vår webbshop med vårt affärssystem.
   Du är van att arbeta med front-end och har utvecklat hemsidor tidigare, antingen i arbetslivet eller egna projekt. För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat med HTML/HTML5, Javascript, CSS, WordPress och Drupal. Det är ett stort plus om du delar kundens intresse för bilar. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt körkort B.
   För mer information, kontakta mig på lina.larsson@autorekrytering.se alt. tel. 08-409 144 42.
  • evaw
   Av evaw
   Om jobbet
    
   Är du grym på Java och vill jobba med den senaste tekniken? Gillar du nya utmaningar och arbeta med de senaste FinTech innovationerna?
    
   Vi på Megasol letar efter dig!
    
   Du kommer att bli en del i vårat Uppsala team som idag jobbar med den allra senaste teknologin inom FinTech. Din huvuduppgift blir att bidra till utveckling av våran Corniche server, kärnan i vårat system som via klient-server teknologi kopplar samman den finansiella världen. Du kommer att få jobba med både stora och små projekt, ofta samtidigt, som alla bidrar till att göra Corniche bättre utifrån våra kunders önskemål.
    
   Du skall vara duktig på att självständigt lösa arbetsuppgifter, men gillar givetvis att diskutera programmeringsutmatningar med dina medarbetare. Du försöker alltid hitta den bästa lösningen på dom uppgifter du ställs inför och känner stort ansvar för den källkod du skapar.
    
   Några av de teknologier/ramverk du kommer att jobba med är Java, Spring, TestNG, Hazelcast, Gradle, IDEA, GIT, SQL Server, RESTful web services m.fl.
    
   Vi erbjuder dig ett sammansvetsat gäng som tillsammans gillar att lösa dom uppgifter vi ställs inför. Vi är ödmjuka, har fötterna på jorden och gillar att gå till jobbet på morgonen och vi tror att du är likadan. Vi ger dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter till att utveckla ditt yrkeskunnande.
    
   Ansökan: 
   https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-uppsala-stad/Megasol-Technologies/Java-systemutvecklare/1347063?fl=1&o=0
  • evaw
   Av evaw
   Om jobbet
    
   Är du en riktigt duktig projektledare med koll på detaljer? Gillar du nya utmaningar och arbeta med systemlösningar inom IT och FinTech?
    
   Vi på Megasol letar efter dig!
    
   Du kommer att bli en del i vårat Uppsala team som idag jobbar med den allra senaste teknologin inom FinTech. Dina huvuduppgifter blir att organisera, strukturera och resursfördela allt arbete hos oss. Du kommer att vara länken mellan våra programmerare och kunder. Många gånger är du med från projektstart där du definerar vad som skall göras, till genomförande, kvalitetskontroll och slutligen leverans. Du kommer att samtidigt hantera flera projekt, både stora och små där det är viktigt att prioritering och resursfördelning sker på ett bra sätt även mellan projekten.
    
   Du är duktig på att självständigt lösa arbetsuppgifter, men gillar givetvis att diskutera problem och du kommer alltid att ha stort stöd från ledningsgruppen där vi tillsammans söker lösningar hur vi skall fördela resurser för att bäst hjälpa våra kunder.
    
   Du har flera års arbetslivserfarenhet av att driva IT projekt, gärna relaterade till dataprogramutveckling. Du skall flytande i både tal och skrift hantera svenska och engelska. Som person är du framåtdrivande, social och positiv.
    
   Vi erbjuder dig ett sammansvetsat gäng som tillsammans gillar att lösa dom uppgifter vi ställs inför. Vi är ödmjuka, har fötterna på jorden och gillar att gå till jobbet på morgonen och vi tror att du är likadan. Vi ger dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter till att utveckla ditt yrkeskunnande.
    
   Ansökan: 
   https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-uppsala-stad/Megasol-Technologies/IT-Projektledare/1347062
  • Katri
   Av Katri
   We are looking for lead developers for the GpsGate Server platform to the Stockholm office. In this role you will have the opportunity to combine your love for programming with leading a team of developers. Typical development projects span from a few weeks to a couple of months from the first idea to release. As a developer at GpsGate you are involved in the whole development cycle.
    
   We work with agile methods in a test driven development environment. The GpsGate Server backend is written in C# .NET with MySQL and MS SQL databases. The web based user interface is written in JavaScript, HTML and CSS.
    
   More information: http://www.gpsgate.com/jobs#freeJobs
  • Katri
   Av Katri
   Om jobbet   Vill du ingå i en gruppering bestående av expertkonsulter inom IT-Arkitektur?   Till vårt kontor i Stockholm söker vi IT-arkitekter. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor men framför allt hos våra kunder i Stockholmsregionen. Du kommer i team eller enskilt att hjälpa och påverka välkända företag att förbättra eller förnya deras IT-system. Du blir en starkt bidragande faktor till att göra våra kunder nöjda med deras leveranser.   I arbetsuppgifterna ingår: Framtagning av lösningar dialog med beställare och projektledare. Arkitektur, design och utveckling av nya lösningar. Förvaltning och förbättring av system i produktion. Din profil   Du har minst 8 års dokumenterad erfarenhet inom IT-arkitektur eller i roller som projektledare. Du har en bred kompetens och erfarenhet från olika projekt. Vi söker dig som arbetar som mjukvaruarkitekt, lösningsarkitekt, EA arkitekt eller infrastrukturarkitekt och som har erfarenhet av: Olika IT-Arkitektverktyg. Agila metoder. Att driva tekniska projekt. Det är meriterande om du är certifierad inom IT arkitektur eller motsvarande.   Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Som person är du analytisk och duktig på att skapa goda relationer med våra uppdragsgivare. Du har lätt för att samarbeta med olika människor och du har ett driv att dela med dig av dina kunskaper. Du är också skicklig på att leda och följa upp, leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.   Vi erbjuder   Med grund i våra värdeord passion & execution tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.   Om Sigma IT Consulting    Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2000 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 850 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.   Ansökan:  http://sigmaitc.se/vacancy/it-arkitekter-till-sigma-it-consulting/
 • Senaste som Tittar

  Inga registrerade medlemmar är inne på denna sida.

 • Obesvarade ämnen

 • Nya ämnen

×
×
 • Skapa nytt...