Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
kiwi01

LÖST Streama film

Rekommendera Poster

Vet inte var jag ska placera denna fråga.

Missade sista visningen av filmen "Mediterranea" med en hårsmån i en biograf nära mig, men hittade sedan samma film att ladda ner eller streama här:

 

watch.cobie.xyz/stream/play.php?movie=3486542

 

Man kan titta gratis i 5 dagar, så jag klickade på filmen men efter bara någon sekund visar det sig att man måste registrera sig för att kunna titta. Inget konstigt med det egentligen, men för att fullfölja registreringen måste man även uppge kreditkortsnumret. Här blir jag lite brydd, kortnumret är väl det sista jag vill ge bort och dessutom i "onödan" eftersom jag inte ska betala något. Visserligen kommer jag till en sajt med https:, säker anslutning - men det betyder väl bara att inga utomstående kan komma åt mina kortuppgifter, medan sajtägaren kan dra pengar om de vill? I en text garanterar de att ingen dragning sker om man inte genomför något köp, men lova kan man ju.

Eller har jag missuppfattat det hela?

Redigerad av Cecilia
Omvandlat länken till en adress för säkerhets skull /Cecilia, moderator

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Https betyder endast att kommunikationen mellan servern och datorn är krypterad och därför inte kan avlyssnas av någon annan.

 

När jag söker (Google, DuckDuckGo) på "cobie.xyz", "watch.cobie" mm så dyker den webbplatsen inte upp och det betyder antagligen att det inte är någon lämplig webbplats eller att den visar porr för jag har sån filtrering i sökmotorerna.

 

Domänen cobie.xyz är anonymt registrerat och det innebär att du inte har någon möjlighet att komma åt dem om de skulle missbruka kreditkortsinformationen.

http://whois.domaintools.com/cobie.xyz

 

Att leta efter material upplagt utan upphovsrättsägarnas tillåtelse är alltid riskfyllt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...