Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Streama film


kiwi01

Rekommendera Poster

Vet inte var jag ska placera denna fråga.

Missade sista visningen av filmen "Mediterranea" med en hårsmån i en biograf nära mig, men hittade sedan samma film att ladda ner eller streama här:

 

watch.cobie.xyz/stream/play.php?movie=3486542

 

Man kan titta gratis i 5 dagar, så jag klickade på filmen men efter bara någon sekund visar det sig att man måste registrera sig för att kunna titta. Inget konstigt med det egentligen, men för att fullfölja registreringen måste man även uppge kreditkortsnumret. Här blir jag lite brydd, kortnumret är väl det sista jag vill ge bort och dessutom i "onödan" eftersom jag inte ska betala något. Visserligen kommer jag till en sajt med https:, säker anslutning - men det betyder väl bara att inga utomstående kan komma åt mina kortuppgifter, medan sajtägaren kan dra pengar om de vill? I en text garanterar de att ingen dragning sker om man inte genomför något köp, men lova kan man ju.

Eller har jag missuppfattat det hela?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Https betyder endast att kommunikationen mellan servern och datorn är krypterad och därför inte kan avlyssnas av någon annan.

 

När jag söker (Google, DuckDuckGo) på "cobie.xyz", "watch.cobie" mm så dyker den webbplatsen inte upp och det betyder antagligen att det inte är någon lämplig webbplats eller att den visar porr för jag har sån filtrering i sökmotorerna.

 

Domänen cobie.xyz är anonymt registrerat och det innebär att du inte har någon möjlighet att komma åt dem om de skulle missbruka kreditkortsinformationen.

http://whois.domaintools.com/cobie.xyz

 

Att leta efter material upplagt utan upphovsrättsägarnas tillåtelse är alltid riskfyllt.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...