Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Få 2GB extra utrymme på Google Drive - begränsat erbjudande


Flyfisherman

Rekommendera Poster

Tom's Guide: http://www.tomsguide.com/us/how-to-free-google-storage,review-3385.html#xtor=RSS-100

Man klickar in sig på denna länk på sitt Google konto: https://security.google.com/settings/security/secureaccount

 

Det enda jag behövde göra eftersom jag redan hade återställningsuppgifterna om telefonnummer etc. ifyllda, var att bara klicka mig vidare och kontrollera anslutna enheter och klicka godkänn eller Ok på efterföljande (på det som såg bra ut hos mig), annars se till att ändra eller rapportera.

 

Och även om detta erbjudande bara skulle gälla under "Safer Internet Day 2016" som jag tror var i går 9/2, så fick jag ändå 2GB extra lagringsutrymme från 15 till 17GB på Google Drive nyss. Möjligt att man kanske får dessa 2GB också ett längre tag?

 

Man kan kolla före och efter på Google Drive i vänstra kolumnen genom att logga ut och in igen eller också bl.a. här https://www.google.com/settings/storage

Mvh :thumbsup:

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag kanske skall förtydliga och säga att detta erbjudande inte står någonstans på ens konto. Var bara en slump att jag läste artikeln från Tom's (länkat ovan) och även dom tyckte det var märkligt att inte Google kunde varit tydligare, men det kanske är medvetet från deras sida?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det blir ingen kostnad för Google så länge man inte utnyttjar de sista 2 GB. Jag är väldigt långt ifrån själv att utnyttja de sista 2 GB som man nu fått men det kan vara bra att ha i framtiden.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...