Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Logitech ratt G29 att fungera med bilspel till PS4


gnubbefalle

Rekommendera Poster

Jag har bilspel WRC och Need for Speed till PS4. De fungerar bra med handkontrollen, men när jag ansluter Logitechs ratt G29 så går det ej att styra spelet med denna. De flesta knappar på ratten fungerar ej för att starta spelet eller styra bilen. Handkontrollen är avslagen vid detta tillfälle. Ratten är ansluten till USB-porten på PS4.

Kan någon hjälpa mig att "få igång ratten" och hur att lösa problemet? När jag går in i Inställningar i PS4 så kommer ej ratten upp som alt. till handkontrollen.

Tacksam för all hjälp.

Jan

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Logitech G29 kom ut 2015.

Min gissning är att de spel du har är äldre och därför saknar stöd för G29. Och ska du få igång G29 så kan du behöva nyare upplagor av spelen.

Eller få in "drivare" till G29 i spelen.

Och du är inte den ende med problem.

https://duckduckgo.com/?q=Logitech+G29+and+Need+for+Speed+PS4

kanske kolla på Logitechs site vilka spel som har stöd?

 

(Har själv upplevt detta. Har köpt en Thustmaster T.Flight HOTAS X joystick och gasreglage till flygsimulator. Försökt får den att fungera med MS Flightsimulator 2000 utan att lyckas. Inga problem få T.Flight HOTAS X att fungera med MS Flightsimulator X Steam Edition)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 year later...

Jag har samma ratt och det sitter en liten knapp på ratten där man kan välja antingen PS3 eller PS4. Har du ställt in den?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...