Just nu i M3-nätverket
Jump to content

1st Logitech MK520 trådlöst till två datorer?


lassemannen

Recommended Posts

Vill alltså använda samma tangentbord/mus till båda datorerna utan att behöva skifta USB-adapter/dongle beroende på vilken dator jag skall använda vid tillfället.

Hur löser jag problemet utan att det blir för dyrt? Eftersom jag är småtrött på att skifta adaptern mellan datorerna.
 

post-137004-0-94686200-1440846052.png

Link to comment
Share on other sites

Flyfisherman

Jag känner inte till nåt annat än en KWM-Switch typ denna http://www.inet.se/produkt/5901594/aten-systemswitch-kvm-2-datorer-med-vga-usb-0-9m#/specs

 

Men med tanke på priset så blir det nog bättre att köpa ett nytt tangentbords-kit med mus tex nåt av dessa som går att få för i princip samma pris och trådlöst dessutom (t-bord inkl. mus) http://www.kjell.com/Sok?query=tangentbord

 

Men det kan vara att någon annan har ett bättre och billigare alternativ än en KWM-swtich

Mvh

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Helst hade jag velat hitta en USB-adapter/dongle att köpa så att jag har en i vardera stationära dator. Båda datorerna är placerade under mitt skrivbord.

Men jag antar att alla USB-adaptrar/donglar är knutna till ett specifikt tangentbord eller kan det vara så att de passar till flera olika tangentbord?

Link to comment
Share on other sites

Eventuellt kan du lösa det med bluetooth då vissa bluetooth prylar kan knytas till flera enheter. Men då kommer du inte undan med att använda det tangentbord du redan valt.

 

Det du annars kan göra är att dra upp förlängningssladdar från en usb-port vardera, tejpa fast dem på bordet och flytta dongeln någon centimeter på skrivbordet. På så vis behöver du inte kräla på golvet.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...