Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Installationsproblem videoredigeringsprog.


peterhansson100

Recommended Posts

peterhansson100

Laddade ner testversionen av Corel videostudio pro X8. Ville inte ha det men någon månad efter testperiodens slut laddade jag ner testversionen igen och konstigt nog fungerade det. Bestämde mig efter utgången andra testperiod att köpa programmet och betalade i laga ordning! Då gick det inte längre att installera programmet.

 

Rensade allt jag hittade som heter corel i datorn. Supporten gav en del förslag på att rensa tillfälliga internetfiler med mera. Jag har provat köra Special uninstaller och ett annat liknande program som påstår sig rensa i registret men inget verkar hjälpa. Supporten var ganska ointresserad, jag kan tänka mig att de såg mig som en pirat (!) så till slut begärde jag återbetalning.

 

Men jag vill ju ha programmet! Det är det enda program jag hittat som på ett enkelt sätt  ger möjlighet att dölja/ersätta rörliga objekt. Varför kan jag inte installera programmet?

Mvh Peter

Link to comment
Share on other sites

peterhansson100

Ja har provat det och några andra "officiella" metoder men det har inte hjälpt. De filer man ska ta bort finns oftast inte ens. Jag får inget felmeddelande utan när den har installerat programmet så bara försvinner det. Det installeras inte alltså

Link to comment
Share on other sites

Flyfisherman

När du startat om datorn och väntat en stund så alla bakgrundsprocesser hinner komma igång; högerklicka på Setup filen och välj 'Kör som administratör'

 

Fungerar installationen då?

Om inte, exakt vilket felmeddelande kommer upp?

 

[Edit]

Jag har provat köra Special uninstaller och ett annat liknande program som påstår sig rensa i registret

Har du fått något stök med operativsystemets filer efter detta, så kontrollera och ev. reparera dessa.

Guide - SystemFileChecker (SFC) i felsäkertläge på Windows

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...