Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Qvirre

LÖST Bluetooth

Rekommendera Poster

Hej!

Det kom en massa nya uppdateringar från Microsoft i går, närmare bestämt 15 stycken som dom sa mycket "Viktiga" nu kan jag inte använda "Bluetooth" det fungerar helt enkelt inte på någon av datorerna som blev uppdaterade,

Vad jag än försöker med, så kommer det upp en ruta på telefonen jag försöker skicka ifrån "Bluetooth delningen har stoppats" det här har fungerat utan problem fram till igår,någon som har förslag.

Qvirre

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej!

 

Börja med att göra en systemåterställning till en tidpunkt innan uppdateringarna (det ska skapas en systemåterställningspunkt innan uppdateringarna påbörjas) så att du återfår funktionen:

Start-menyn - Alla program - Tillbehör - Systemverktyg - Systemåterställning

 

Installera sen en uppdatering i taget (om det är flera Office-uppdateringar borde det vara riskfritt att installera alla på en gång) så att du kan upptäcka vilken uppdatering det är som orsakar problemet. För att kunna installera en i taget är det bäst att stänga av automatiska uppdateringar under tiden.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Postad (redigerade)

Du kan ju också prova med att öppna Enhetshanteraren och kontrollera om det är en gul eller röd symbol vid Bluetooth enheten som indikerar att drivrutin saknas eller inte fungerar.

 

Exempel på hur bör se ut, men Bluetooth enheten kanske inte heter exakt samma?

post-73434-0-38103400-1437067338.png

 

Då högerklickar du på denna enhet och väljer "Sök efter maskinvaruförändringar" eller om det står "Sök efter drivrutin" eller liknande, då kommer Windows att söka igenom Microsoft Windows databasen efter senaste drivrutin som finns i denna och om du har tur installera och åtgärda problemet.

Obs. drivrutin kanske inte nödvändigtvis finns hos Microsoft Windows drivrutinsdatabas, då får man leta på datortillverkarens supportsida och ladda hem.

 

Därefter startar du om datorn och kontrollerar om Bluetooth enheten fungerar, därefter kan du göra en ny sökning efter Windows uppdateringar och glöm inte att bocka i ev. valfria uppdateringar.

Mvh

 

[Edit] annars får du göra som Cecilia föreslår ovan.

Redigerad av Flyfisherman

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej!

Ja ja,ibland är saker och ting obegripliga,nu funkar "Bluetooth" och jag har inte gjort nånting,har inte funkat på ett par dar,men nu när jag satt i gång datorn...ja då var allt som vanligt..inte lönt att grubbla,då blir man nog vithårig i förtid,tack för tipsen i alla fall,kan va bra att ha :)

Qvirre

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...