Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Till Cecilia


Jodie

Rekommendera Poster

Du får ursäkta att jag "duar", trots att detta handlar endast om dig som du ter dig på forumet.

Du och jag har mig veterligt aldrig träffats, men är högst rimligt att vi gjort det - jag har i många år färdats med SL.

 

Jag har uppfattat dig som en genomärlig person - jag har ingen som helst anledning tro att du ljugit om det antal forum du uppgivit ha erfarenhet av.

 

När du inte preciserade vilka, tog jag för givet du annars skulle mista din lön.

Nu har du själv skrivit att du har en "symbolisk ersättning", vilket brukar betyda från 1 krona och uppåt.

 

Förstår du inte att IDG UTNYTTJAR dig - Kit Gould skulle förmodligen kunna köpa hela Grand Hotell om han ville.

 

Och grabbarna på Pc för Alla, sådana som förr skrev på forumet, de jobbar inte gratis.

På den tiden såg jag inga som helst problem använda forumet.

 

Kan du förklara varför vissa av mina inlägg försvinner spårlöst? Detta trots att jag har noll varningspoäng ?

 

Varför skriver du om Word, och jag på EditPad Lite 7 ?

 

Vet du vad "den gyllene regeln" innebär ?

 

Kan du länka till det här:

 

"21 feb. 2008

Eforum-önskningar - postad i Diskutera Eforum: Jag har blivit utsedd till ny huvudmoderator."

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Detta är en fråga av personlig art, du kunde kanske tagit detta via PM.

 

Men - ingen av oss moderatorer har detta som heltidssysselsättning att vara här, vi tittar in och hjälper folk samt modererar forumet när det behövs. Oftast syns vi inte alls, vi är bara vanliga användare men ibland måste vi tyvärr agera.

 

Jag kan svara på en av dina undringar, varför försvinner dina inlägg utan varning? 

Vi har en strävan att hålla trådar rena från trams, att trådar ska hålla sig till (ett) ämne osv.

På sistone har många av dina trådar vridit och vänt sig kors och tvärs, det har ibland gränsat mot påhopp (inte (bara) av dig). Oftast har vi skrivit i tråden att vi kommer att rensa utan pardon om det fortsätter att postas off topic.

Olyckligt varje gång det sker men ibland måste vi stämma i bäck.

 

Varningar delar vi inte ut utan klar motivation.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vi ska väl tillägga, att vi alla även du Jodie har eforums regler att följa, och anser vi att vi inte kan/vill följa dessa regler, så är det nog bäst att byta forum.

 

Kan vara bra att ha läst igenom dessa regler, så man vet vad som gäller.

 

//eforum.idg.se/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

 

Och det är på uppdrag av IDG.se som Eforums Moderatorer på sin fritid utan ersättning försöker hålla ordning och redan på alla trådar och inlägg, med stöd av dessa regler.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag tycker det är irrelevant vilka andra forum jag besöker och jag har stött på en del Eforum-medlemmar på de andra forumen så en del vet.

 

Det är ointressant vad en privatperson i ledningen har för inkomst och förmögenhet, det enda som spelar roll för Eforum och min ersättning är hur mycket pengar som IDG är intresserade av spendera på forumet och för närvarande kämpar de och andra tidningsförlag för att överleva på en marknad som inte bryr sig om papperstidningar längre och inte heller vill betala någon sorts avgift för att läsa artiklar online utan allt ska upplevas som gratis, dvs betalas med reklamintäkter samtidigt som folk i allt mindre utsträckning klickar på annonser (således blir varje annons allt mindre värd).

 

Svenska IDG har några andra forum och (som jag har förstått det) har de ingen betald huvudmoderator utan där är det en ansvarig reporter som kollar anmälningar 1 minut om dagen men för övrigt inte är aktiv i forumet. Det var så i Eforum också när jag började läsa och skriva här för drygt 10 år sen och folk här var väldigt frustrerade över att aldrig få någon respons från någon med någon sorts ansvar. Vintern 2007/2008 gjorde IDG ett ryck och la pengar på Eforum, både på utveckling av forumet och på en huvudmoderator som skulle ha mer ansvar och fungera som en länk mellan forumet och IDG. Det fungerade bra i några år men numera får jag sällan svar när jag mejlar den ansvarige på PC för Alla.

 

Om jag skulle kräva mer ersättning är alltså risken stor att de bestämmer att det inte ska finnas någon huvudmoderator utan att det ska fungera på samma sätt som i de andra forumen eller t o m att forumet ska läggas ner. Eftersom jag tycker om Eforum är det värt en del för mig att Eforum får fortsätta att leva och att jag kan försöka kämpa för att det inte blir sämre.

 

Jag har inget minne av några reportrar på PC för Alla som skulle skriva i forumet. Om du har någon länk till några sådana trådar tittar jag gärna.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jodie, undvik att tala nedsättande om andra. Här försöker vi hålla en god ton.Du har nu fått en varning pga påhopp, dra inte snabbt på dig en till.

 

Klart att forum förändras över tiden! De som besöker forumen varierar över tid framförallt.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag vill bara uttrycka min uppskattning till er moderatorer som orkar fortsätta er verksamhet trots olika former av påhopp. Har följt programmet "Trolljägarna" i TV3 och jag tappar nästan hoppet om mänskligheten när jag ser vad människor kan ta sig till att skriva när dom hamnar vid ett tangentbord!

Skriv inget som du inte är beredd att stå för och säga öga mot öga, brukar jag tänka.

 

Så än en gång: HEJA MODERATORER!!!  /Hälsningar Claes

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...