Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Går ej att länka eller gå till sida


palle48

Recommended Posts

Hej, när jag får mail, pcforalla@dmd.idg.se (PcFörAlla express) t.ex. så får jag inga bilder, bara ett kryss i en ram. Försöker jag klicka på markeringen och den ska länka till sidan, får jag att sidan inte är tillgänglig. (”Den här webbsidan är inte tillgänglig” ”ERR_CONNECTION_RESET”) . Det gäller också m3@dmd.idg.se. Laddaner.nu fungerar. Alla andra länkar fungerar, alltså utanför Idg (PcForAlla) pcforalla.idg.se/ , http://m3.idg.se/ fungerar inte, gäller alla Web-läsare. Detta har inträffat på senare tid! Eforum fungerar! 

Tacksam för hjälp

Link to comment
Share on other sites

Bilderna saknas enbart på pcforalla.idg och m3.idg. idg@dmd.idg.se fungerar (idgexpress), Jag får många olika mail, typ Jula, Byggmax olika resebolag och många fler och de fungerar. Jag använder Norton Security. Vi har två andra datorer också med Norton och det fungerar inte på de heller, märkte jag nu. Testade också computersweden@dmd.idg.se, fungerar också.

Link to comment
Share on other sites

Du skriver "saknas pcforalla.idg". Gäller det bilder en webbsida eller gäller det fortfarande bilder i ett mejl?

 

Mejl från just PC för Alla och M3 får jag inge utan bara från IDG.se. I de mejl som börjar med IDG Express, finns det i mejlet en symbol till höger om rubriken IDG express som ser ut som en fyrkant med en sned pil och när man klickar på den kommer man till en webbsida med samma innehåll som mejlet. Finns det något liknande i mejlen från PC för Alla och M3?

Link to comment
Share on other sites

Du får ju från IDG Express, jag kan klicka på pilen i rutan och kommer till web-sidan. Jag ser att jag fick ett mejl från IDG Express 9/6, där dom skriver olika nyheter i rubriker och sen länkar. Senaste var ”Läromedel är dåliga...” och en bild ”Learning” den kunde jag länka till. Vid sidan om, var en annan nyhet ”Här är alla nyheter från Apples utvecklarevent”, där får jag ingen bild, utan en liten ruta med ett kryss i, det står ”WWDC” i detta fallet. Klickar jag på länksidan, får jag upp den och klickar jag på ”Learning” kommer jag till ComputerSweden. Den andra rubriken, om Apple, där får jag en ”bild”, liknande att (flash), det är nog Java jag menar, inte fungerar, har jag för mig och det går inte att länka, får bara, länksidan ”Den här webbsidan är inte tillgänglig” ”ERR_CONNECTION_RESET” Även om jag skriver på webb:en direkt, http://pcforalla.idg.se eller http://m3.idg.se, funkar det inte. Kan man inte skicka med en pdf-fil här? Har också en stationär dator, där jag kör AVG antivirus. Det fungerar inte på den heller.

Link to comment
Share on other sites

Det var kanske fel forum-tråd jag la detta i, men nu är det löst! Jag startade om routern och sen fungerade m3.idg.se och pcforall.idg.se!!! Märkligt, det gällde bara dessa två webb-adresser.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...