Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Internet o Wifi i Spanien


Yvonne56

Rekommendera Poster

Ska resa ner till Spanien i höst o letar hus att hyra. För att vi ska kunna se TV via vår medhavda dator så vill vi ha ett internet via ADSL el liknande men för det mesta är det Wifi som erbjuds o jag är osäker på om det fungerar att titta på TV med .....Osäker på om Wifi räcker....

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Wifi är trådlöst internet, men den trådlösa delen går fram till en sladd. Sen kan det vara adsl eller fiber eller vad som helst egentligen.

 

Så det du vill kolla med fastighetsägaren är vad wifi pratar med. Det kan mycket väl räcka för dina behov om du har tur.

 

Det finns naturligtvis en chans att Spanien har någon slags kommunalt wifi som alla medborgare delar på, men jag tror inte det.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Trådlöst(wifi) eller inte, har ingen betydelse.

 

Den stora frågan är, vad ni har tänkt titta på. Program på svenska play kanaler går inte att se utomlands. Det finns vissa undantag, men för det mesta går det bara att se t.ex. svtplay och tv4play om man befinner sig i Sverige.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Uthyraren säger att det är WiFi, 6mbit men säger inget om att det fungerar med TV:n, där emot kan man sitta i solen ute o surfa :)

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.×
×
  • Skapa nytt...