Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Service pack1 till windows7


Lars-Erik.j

Recommended Posts

Lars-Erik.j

Hej,

Jag har tvingats ominstallera windows7 vilket har fungerat så här långt. Jag har även installera alla uppdateringar med undantag för SP1. När jag kör uppdatering för SP1 så tar datorn hem uppdateringen men stannar när ca 75% av installationen är gjord och står bara och tugggar där. Har någon tips på vad jag skall göra för att installera SP1.

 

Lasse 

Link to comment
Share on other sites

Flyfisherman

Det brukar kunna ta rätt lång tid att installera denna Servicepak och alla uppdateringar, men har det inte hänt något på nån timme så får du avbryta.

 

Du skulle ju sedan kunna hämta hem SP1 som fil som du sparar lokalt och sedan installera direkt från disken.

 

Här står information om man har problem med SP1 http://windows.microsoft.com/sv-se/windows7/learn-how-to-install-windows-7-service-pack-1-sp1

 

Här hämtar du SP1 http://www.microsoft.com/sv-se/download/details.aspx?id=5842

 

Du bör starta om datorn innan du sätter igång och efter lyckad installation av SP1 startar du om datorn och kör Windows update igen, ifall det tillkommit ytterligare uppdateringar. 

 

Lycka till :)

Link to comment
Share on other sites

Om datorn har något annat antivirusprogram än Microsofts är det bra att stänga av det och om du har avinstallerat något antivirusprogram efter ominstallationen av Windows kan du behöva köra ett särskilt avinstallationsprogram för att få bort allt av det.

Link to comment
Share on other sites

Lars-Erik.j

Hej,

 

Tack för svaren. Jag har lyckats installera SP1. Efter det jag hade avinstallerat Nero 9 och stängt av Norton så lyckades det. Det var dock väldigt segt.

 

Hälsningar

 

Lars-Erik 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...