Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Se egna bilderna på TV:n


Gissberg

Recommended Posts

Egna bilder som är numrerade och ligger på datorn går att se via Apple-TV på TV:n. Felet är att dom visas inte i nummerordning utan huller om buller. Här begriper jag inte hur Apple tänkt. Att behöva bränna bilder på skiva och stoppa i Playstation varenda gång man ska se sina semesterbilder och dylikt är ingen bra lösning. Hade det gått att kopiera till ett USB-minne vore det ett bättre alternativ men varken TV:n eller PS3 tar USB-minnen. Någon som har en idé vad göra?

Link to comment
Share on other sites

Du kan prova Javaps3 mediaserver via PS3, lite meck att ställa in med brukar fungera bra för både musik, video och bilder:

http://www.ps3mediaserver.org/

På PS3 fungerar bildordningen då jag bränt bilderna på skiva och därigenom skapat nytt skapelsedatum. Jag tänkte slippa bränna varenda gång jag ska titta på bilder. Att en gång för alla bränna ner de 12000 bilder jag har från diabilder går inte för PS3 tar inte mapparna allt är sorterat i utan man måste i så fall ta ur 12000 bilder ur mappar. Det blir då omöjligt att hitta vad man vill se framför TV:n.

Link to comment
Share on other sites

Mitt inlägg handlar inte om att bränna skivor var gång du ska se bilder på TV utan att genom användning av JavaPS3Mediaserver göra bilderna som lagras på en dator synliga i PS3 och via PS3 även på TV.

 

Du kan i inställningarna för JavaPS3Mediaserver välja vilka mappar som ska vara synliga På PS3. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...