Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Konvertera Classic ASP (Vbscript) till .NET


Roger W

Rekommendera Poster

Jag underhåller en Classic ASP-applikation utvecklad i VbScript. Det kommer lite nu och då förfrågningar om huruvida applikationen kommer att konverteras till .NET, och isf när..

 

Problemet är att jag nog skulle kunna göra det, men mängden includes och sidor gör att jag ruttnar av bara tanken. Det kommer att ta hur lång tid som helst, och dessutom kan jag sannolikt inte ta en enda spänn i betalt för jobbet

 

Finns det några hjälpmedel av något slag jag skulle kunna använda för att kanske få... 50% av jobbet gjort? Förr i tiden talade man mycket om CASE, dvs "Computet aided software engineering", men på senare år har det varit helt tyst om det..

 

Alla tips tas emot med tacksamhet!

 

Roger

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

ASP Classic är så pass gammalt att man inte tjänar på att konvertera. Man borde bygga om och optimera för dagens standard.

Förhoppningsvis kommer applikationen också gå snabbare och fungera bättre för användaren.

 

Varför kan du inte ta betalt?

Det ligger väl i produktägarens intresse att göra tjänsten bättre för att på sikt kunna tjäna in det i tid. Kanske kan man lägga till funktioner samtidigt som man kan ta betalt för som en extratjänst?!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Har du inte möjlighet att underhålla pga kompatibilitet (inte fungerar i nyare miljöer) så sak detta vara en diskussionspunkt.

 

Jag hade nog sagt upp underhållsavtalet i det gamla systemet.

Hårt, men rättvist.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...