Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Bluetooth försvunnen


Börni

Recommended Posts

Har en en vecka gammal Lamina 7" platta där från ena dagen till den andra bluetooth inte tycks finnas längre. Det finns ingen ikon i aktivitetsfältet och i enhetshanteraren ser jag bara Microsofts Bluetooth-radio, ingen hårdvara. I min ordinarie bärbara PC (Win7) finns utöver Microsofts Bluetooth-radio en hårdvara också i enhetshanteraren, antar att det borde finnas någon även i Laminan.

Tänkte försöka med systemåterställning men det visar sig då att Laminan är förinställd med systemskyddet avstängt, så återställning går inte eftersom det då inte har skapats någon återställningspunkt. Att systemskyddet levererats avstängt gissar jag kan bero på att plattan tyvärr har för snålt minne (16 GB).

 

Finns det något sätt att ta reda på om det uppstått ett hårdvarufel?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nej, så enkelt var det tyvärr inte. Det var inte bara ikonen utan själva funktionen som var borta. Till slut gav jag upp och tog till domedagsvapnet ominstallaton av Windows (jag hade ju inte hunnit samla på mig särskilt mycket data som kunde försvinna) och efter det fanns bluetooth igen. Så något hårdvarufel var det tydligen inte.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...