Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Profilbild Gmail resp Youtube


Eghdf

Recommended Posts

Finns det verkligen ingen  möjlighet att ha olika profilbilder i sin Gmail resp sin youtube-kanal?

 

Använder Gmail för att mailkommunikation, inklusive företagsrelaterad och där vill jag ha en helt vanlig ansiktsbild. Min youtubekanal innehåller mina musikvideor och där vill jag ha något helt annat, men hittar inte fram till hur jag kan lösa detta.

Link to comment
Share on other sites

Ove Söderlund

I korthet: Det går inte. Tanken med att ha ett Google-konto till flera tjänster är just att ha en så förenklad hantering som möjligt, därav att din profilinformation kommer att vara densamma oavsett tjänst du använder med ditt konto. Jag föreslår att du tittar på att skaffa ett till separat Google-konto och flytta över din Youtube-innehåll till det kontot.

Link to comment
Share on other sites

Tack för svar - som jag misstänkte. Då kommer en följdfråga. Kan jag flytta över hela youtube-kanalen rätt upp o ner som den ligger till ett annat google-konto i oförändrat skick?

 

I annat fall skulle jag behöva ladda ner alla videos igen o antalet visningar och kommentarer skulle försvinna. Och än värre för min del, de musiker jag filmar och som länkar till min youtube-kanal måste göra om allting, inkl en massa PR-material med inbyggda hyperlänkar.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...