Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
JulieM

Volkswagen Group Sverige AB söker en SYSTEMUTVECKLARE Microsoft .NET i Södertälj

Rekommendera Poster

IT Service inom Volkswagen Group Sverige i Södertälje hanterar applikationer och IT-tjänster för hela Volkswagen organisationen i Sverige. Vi söker nu en erfaren systemutvecklare med placering på vårt huvudkontor i Södertälje.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär huvudsakligen arbete med vidareutveckling av företagets Sälj/CRM-system för nya och begagnade bilar. Du kommer att tillhöra ett team på 3-4 personer som arbetar tätt tillsammans med vidareutveckling, problemlösning och förfining av systemet. Teamet initierar, medverkar i och driver utvecklingsärenden samt deltar i utredningar, uppdrag och projekt.

 

Då systemet hela tiden är under ständig utveckling för att kunna tillhandahålla säljorganisationen det bästa tänkbara systemstödet, är det viktigt att du har förmåga att förstå och omsätta användares behov i funktionella systemlösningar.

 

För rätt person innebär befattningen även möjlighet att på sikt få ta en mer ledande roll i teamet.

 

Den vi söker

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av utveckling i C# och ASP.NET samt har goda kunskaper i Visual Studio, T-SQL och Web-tekniker. Kunskaper i MS Reporting Services och Integration Services är meriterande.

 

Som person är du positiv, ansvarstagande, analytisk och strukturerad. Då du kommer att ha frekventa kontakter direkt med våra användare runt om i Sverige måste du ha lätt för att formulera dig både muntligt och skriftligt. Vi vill därför att du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.

 

Ansökan: https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-stockholm/Volkswagen-Group-Sverige-AB/SYSTEMUTVECKLARE-Microsoft-NET/1167377

Redigerad av Cecilia
Länk med referral bytt till direktlänk /Cecilia, moderator

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...