Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
chauncey

Sökes: Praktikant/Teknisk co-founder till ett internationellt startup baserat i Malmö

Rekommendera Poster

Om oss:

 

Vi är ett internationellt startup, baserade i Malmö, västra hamnen, med fyra team medlemmar för tillfället. Vi är i stealth mode och kommer att lanseras officiellt i Web summit i Dublin senare i höst. Kortfattat håller vi på och utvecklar en B2B plattform för att hjälpa företag förhandla fram bättre avtal på diverse tjänster och leverantörer. Våra huvudmarknader är England och USA och där har vi också kunder som redan registrerat sig. Som ett bevis på potentialen och företagets idé så har vi blivit inbjudna att presentera företaget på EU:s största web och it mässa, Web Summit senare i höst. Vi har även i vår styrelse erkända och välkända amerikanska rådgivare och entreprenörer. 

 

Vad vi behöver:

 

Vi behöver utvecklare som kan arbeta både frontend och backend, gärna någon som förstår båda delarna och var design processen i det hela kommer in. Vid behov finns det tillgång till våra externa utvecklare som var med och utvecklare den första versionen av plattformen.

 

Utöver utvecklare är vi också ute efter animationsprogrammerare för att skapa animerade videos samt t.ex. visuella presentationer. 

 

Vem vi söker:

 

Yngre professionella utvecklare med talang och portfolio samt webbbyråer med portfolio som vill expandera den internationellt. Räkna med att behöva arbeta minst deltid 3 dagar i veckan (helger inräknande) och där finns möjlighet att arbeta på våra kontorsplatser i Malmö.  Eftersom plattformen är på engelska så är god förståelse i det engelska språket ett krav. 

 

Kompensation: 

 

För praktikanter/nya byråer så är det internationellt portfoliobyggandet och erfarenhet som är betalningen, eventuellt också anställning senare i våren och i vissa fall även aktie optioner. För större byråer som kan ta en mer aktiv roll samt utvecklare som vill ta en Co-founder roll så kommer där finnas betalning i form av aktier i företaget plus ett heltidsjobbs lön under våren. 

 

Låter detta intressant så hör av er så berättar jag mer och om den exakta tekniska information som rör plattformen! 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...