Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Vattentornet

Byte av iPad

Rekommendera Poster

Jag har köpt en ny iPad och ska ge bort min gamla iPad 1. Nu synkas båda till iCloud, så om jag tar bort en kontakt på den nya försvinner den både från den nya iPaden och telefonen - inte helt lyckat!

 

Hur tar jag bort den gamla iPaden från synkningen utan att förstöra mina kontakter etc. som jag vill ha kvar på den nya?

Helst vill jag kunna spara en del material som bilder, fast man kanske måste rensa den helt?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Om du ska ge din iPad till någon annan är det väl bäst att återställa den till leveransskick så att det inte finns något privat kvar som är lättåtkomligt.

http://www.idg.se/2.1085/1.499191/sa-aterstaller-du-din-ipad

http://support.apple.com/kb/HT1414?viewlocale=sv_SE

http://support.apple.com/kb/HT1430?viewlocale=sv_SE

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja bäst är att rensa den helt, enligt Cecilias referenser.

 

Då uppmanas den nya ägaren att skapa ett eget Apple-ID (eller logga in med befintligt) så hen kan ladda ner och installera vad denne önskar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Om du ska ge din iPad till någon annan är det väl bäst att återställa den till leveransskick så att det inte finns något privat kvar som är lättåtkomligt.

http://www.idg.se/2.1085/1.499191/sa-aterstaller-du-din-ipad

http://support.apple.com/kb/HT1414?viewlocale=sv_SE

http://support.apple.com/kb/HT1430?viewlocale=sv_SE

Tack Cecilia. Ytterligare en fråga, ska jag först radera innehållet på iPaden och sedan ta bort den från iCloud (Hitta min iPad)?

/Ann-Charlotte

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack Cecilia. Ytterligare en fråga, ska jag först radera innehållet på iPaden och sedan ta bort den från iCloud (Hitta min iPad)?

/Ann-Charlotte

En fråga till, jag blir osäker på om iPaden ska vara kopplad till datorn och iTunes när jag återställer iPaden till fabriksinställningarna. Eller inte? På filmen från IDG är den inte inkopplad, men i den första Appleartikeln är den det.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Finns olika tillvägagångssätt.

 

En återställning gör att nuvarande konto kopplas loss från enheten så även mot iCloud, vilket är beroende av att enheten är inloggad till ditt Apple-ID (har jag för mig)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...