Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Avast uppdateringar


stonecold6

Rekommendera Poster

Vad skall man tro om Avast free antivirus? Jag har ställt in det på automatiska uppdateringar och när jag öppnar programmet så står det att allt är uppdaterat men ibland kommer ett meddelande att senaste uppdateringen misslyckades och en knapp som säger "uppdatera". När jag klickar på den kommer ett meddelande "uppdatera, virusdefinitioner, program". Jag klickar på endera men inget händer. Vad jag nu undrar är om jag kan lita på Avast när det står att allt är uppdaterat fast det kommer ett meddelande att uppdateringen misslyckades. Det säger ju emot sig själv. Någon som har erfarenhet av detta?

Sten

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nu vet jag inte exakt vad som gäller Avast men det brukar vara så att meddelandet att allt är uppdaterat bara tas bort om programmet inte har uppdaterats under en längre tid, typ en eller några dagar.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Har Avast på en del datorer och har inte stött på något problem med uppdateringar. Har dock endast aktiverat automatiska uppdateringar av virusdefinitionerna och inte programmet, men det fungerar att uppdatera det manuellt. Vilken version har du? Du kan inte gå in i inställningar och uppdatera därifrån? Är det virusdefinitionerna som inte uppdateras eller programmet?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...