Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
stonecold6

Avast uppdateringar

Rekommendera Poster

stonecold6

Vad skall man tro om Avast free antivirus? Jag har ställt in det på automatiska uppdateringar och när jag öppnar programmet så står det att allt är uppdaterat men ibland kommer ett meddelande att senaste uppdateringen misslyckades och en knapp som säger "uppdatera". När jag klickar på den kommer ett meddelande "uppdatera, virusdefinitioner, program". Jag klickar på endera men inget händer. Vad jag nu undrar är om jag kan lita på Avast när det står att allt är uppdaterat fast det kommer ett meddelande att uppdateringen misslyckades. Det säger ju emot sig själv. Någon som har erfarenhet av detta?

Sten

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Cecilia

Nu vet jag inte exakt vad som gäller Avast men det brukar vara så att meddelandet att allt är uppdaterat bara tas bort om programmet inte har uppdaterats under en längre tid, typ en eller några dagar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Robin96

Har Avast på en del datorer och har inte stött på något problem med uppdateringar. Har dock endast aktiverat automatiska uppdateringar av virusdefinitionerna och inte programmet, men det fungerar att uppdatera det manuellt. Vilken version har du? Du kan inte gå in i inställningar och uppdatera därifrån? Är det virusdefinitionerna som inte uppdateras eller programmet?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...