Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Smed

"Backa" funkar inte

Rekommendera Poster

Smed
Postad (redigerade)

När jag ska backa från T.ex Eforum - Hemnet - Booli m.fl. liknande webbsidor - så kan jag bara backa en gång fast jag behöver backa minst 2ggr. Efter en backning så är pilen uppe/vänster - inte längre aktiv och jag måste kryssa uppe/höger och börja om allt från början igen.

 

Otroligt irriterande - vet någon en lösning så ge mig ett svar - gärna mailsvar **********

 

Smed

Redigerad av Cecilia
E-postadress borttagen för att skribenten inte ska drabbas av spam, nätfiske etc /Cecilia, moderator

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Cecilia

Du får nog börja med att berätta vilken webbläsare du använder.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mikael63

 

så är pilen uppe/vänster - inte längre aktiv

Då brukar det inte gå att backa mera, nej.

 

Troligen har det öppnats en ny flik vid klick på någon länk och då måste man stänga fliken (enbart) där man backat klart, och fortsätta att backa i fliken som man kom från.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Smed
Postad (redigerade)

Jag använder Explorer 11

 

Smed

Redigerad av Smed

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Cecilia

Har det skapats nya flikar när du klickar så som Mikael63 är inne på?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...