Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Märkligt felmeddelande..


Danne

Rekommendera Poster

Ett märkligt problem uppstod för ett par veckor sedan. Denna dialogruta (se bifogad bild) dyker upp när jag försöker att byta namn på, flytta eller kopiera mappar. Alla hårddiskar är drabbade. Att skapa en mapp utan att byta namn på den fungerar.

Notera att när jag klickar "try again" så utför windows uppgiften utan problem. Om jag flyttar flera mappar (inte filer) så måste jag bekräfta med "try again" på samtliga mappar som ska flyttas eller kopieras.

Jag har googlat men de enda tips jag hittar handlar om mappar/filer som inte går att ta bort. Mitt "problem" verkar vara mer eller mindre unikt.

Självklart har jag kört chkdsk, formaterat och till och med tagit bort partitionen och skapat en ny. Inget av detta har hjälpt. Har kört ccleaner och spyware-program utan resultat.

Alla tips är välkomna då jag inte har nån större lust att installera om windows.

 

/ Daniel

post-6134-0-74632600-1402067671_thumb.jpg

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

http://www.techjawa.com/2010/05/01/guide-fix-windows-folder-renaming-could-not-find-this-item/

Citat från kommentarerna: "Extract the files, then right-click on the file pertaining to your version of Windows, i.e. 64 bit or 32 bit, select merge and follow through"

 

Skulle FolderFix från Guide inte hjälpa kan du läsa indianacarnies tips här:
http://www.sevenforums.com/general-discussion/265696-trying-remove-file-my-desktop-item-not-found.html och titta längst ner på den sidan på de tre liknande frågorna som lösts, vilket visas med en grön bock framför trådtiteln.

 

Och här finns flera lösningsförslag: http://helpdeskgeek.com/help-desk/fix-could-not-find-this-item-when-deleting-in-windows-7/

 

Såå unikt tycker jag inte problemet verkar vara. Jag fick upp 10 sidor på google:

http://tinyurl.com/nsbecl5

eller om du föredrar att gå vidare från en förhandsvisning
http://preview.tinyurl.com/nsbecl5

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...