Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Spela musik på bluetooth-högtalare från laptop?


Euro

Rekommendera Poster

Hej,

 

Jag har en UE Boombox, blåtandshögtalare och har inga problem att spela upp från mobilen men nu vill jag koppla min laptop till högtalaren men får det inte att fungera. Datorn hittar högtalaren när jag gör en sökning och verkar koppla ihop sig när jag kör guiden men det kommer inget ljud i högtalaren, bara i datorns egna högtalare. Har gått in i ljudinställningen och ändrat uppspelningsenhet till bluetooth men ändå inget ljud.

 

Nån som har nån idé om vad jag ska göra? Har Windows Vista.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Windows har inte stöd för AD2P som behövs för att spela musik via bluetooth. Du måste ladda hem drivrutiner för AD2P till bluetoothkort du har i datorn.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det kan mycket väl vara som så att din Blåtandsenhet kräver stöd för DRM, vilket du kanske inte har. DRM står för Digital Rights Managements.

 

Jag har en DCSS-högtalare med BT och min bärbara kopplar upp sig mot den utan någon extra drivrutin och spelar upp ljud på samma sätt som i de interna högtalarna.

 

http://www.amazon.com/DS-1121-Bluetooth-Wireless-Portable-Speaker/dp/B009B6MZR0

 

Åge

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

OK, och hur gör man det?

Ta reda på vilket Bluetooth kort din dator har och Googla på kortets namn och AD2P

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 years later...
Temporaryguest

Jag har ett liknande problem. Jag har en AudioPro T5 som funkade utmärkt på Windows 10 i ett par veckor, men nu plötsligt slutade fungera.

 

Precis som hos föregående talare kopplar den upp sig utan några problem och går att justera, men i stället för att ljudet övergår från datorn till högtalarna hörs ingenting.

 

Har startat om både enheterna, sett till att allt ljud är på, o.s.v.

 

Högtalarna har stått still på samma plats och inte pillats på sedan jag köpte dem, så har ingen aning om vad som kan ha förändrats.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...