Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
MrPeakon

Köpa kylare + uppgradera fläktar.

Rekommendera Poster

MrPeakon

Hej! Då vare dags att köpa en processorkylare, har dock ingen aning vilken jag ska köpa. Den måste inte vara knäpptyst men ändå inte leva om hur mycket som helst, vill hellre ha en som kyler bättre å lever om lite än att den är knäpptyst och kyler dåligt. Kan väl tänka mej att betala en tusenlapp som mest + någon bättre fläkt än chassits original fläktar i datorn. Har kollat runt lite utan att hitta någon speciell man känner nå extra för så alla förslag och tips är välkomna. Har ju ett litet minus att den max får vara 160 mm över moderkortet.

 

Dator: http://www.inet.se/kundvagn/visa/6744620/2014-05-11

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
MrPeakon

Lutar åt denna kylare + extra fläktar: http://www.inet.se/kundvagn/visa/6751164/2014-05-12forum-divider.pngcart%5Ckundvagn-6751164-00.png

 

Har läst sweclockers test och anser personligen att denna kylare passar mitt bygga bäst, dock så kommer jag nog att köpa grejerna från en butik i staden där ja bor för 10 kr mer än från inet, tjänar ju några dagars väntan på de.

 

Alla kommentarer välkomnas, både positiva och negativa. :)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Åge N
MrPeakon

Helt klart fina fläktar du länkat! Enda problemet är att butiken där jag förmodligen ska handla från inte säljer dom grejerna. Så som det ser ut just nu så blire nog Corsair fläktarna.

 

Sen har jag en snabb fråga. Funkar H80is fläktar som utsugs eller insugs fläktar? För just nu har jag ju en utsugs fläkt (original från chassits) på baksidan av chassit. För jag tänkte att det är kanske inte så bra att bara ha insugs fläktar i datorn? 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Åge N

Den erfarenhet jag har av dessa kylare är att alla blåser ut luften från lådan. Kylelementet monteras i chassit där fläkten normalt sitter. Fläkten monteras i sin tur på elementet. Det innebär att fläkten pressar luft genom elementet och ut ur lådan.

 

Åge

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...