Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Tvonscreen

NORTON Internet Security 2014 och Windows 8.1

Rekommendera Poster

Jag använder NORTON  Internet Security 2014 i Windows 8.1. Tidigare använde jag samma program i Windows XP, i vilket det fungerade utmärkt. Men i Windows 8.1 fungerar det ungefär en dag. Därefter hänger sig Norton Internet Security. Hängningen består i att klick på Inställningar, snabbsökning eller fullständig genomsökning ger ingen respons.Ingen automatisk sökning finns registrerad efter hängningen. Enda lösningen att gå vidare är att ominstallera. Därefter fungerar programmet bra igen ca en dag för att hänga sig på nytt osv.

 

Är det någon som har erfarenheter av detta. NORTON-supporten, två gånger, är dels undermålig och ger ingen lösning på mitt problem.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har haft samma problem med mitt NIS 2014 och W7 Jag tog kontakt med Norton supporten som är på svenska dagtid vardagar annars på Engelska. Norton har en jättefin support var inte rädd för att använda dig av den den är gratis! Bara klicka på support när du öppnat Norton. Den kanske startar med automatisk support men sedan kan du välja Chattsupport vilket är suveränt bra behövs det fjärrstyr supporten din dator och konfigurerar den så att den funkar till 100%. Lycka till.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det kanske finns lite nyare Norton mjukvara till Windows 8.1 än Windows XP? Som sagt ni får säkert tag i den med er "cd-key" från Norton Support till ex. och då kommer Norton att fungera med Windows 8. Men Windows XP och 8 är så långtifrån varandra så att ha svårt att tro att någon XP program fungerar korrekt i Windows 8. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...