Just nu i M3-nätverket
Jump to content

LOST.DIR


Din_Parla

Recommended Posts

Hej!

 

Jag använder appen Storage Analyser på min Acro S för att hitta anledningen till varför jag har så ont om minne på telefonen. Hittade då en mapp som heter LOST.DIR som är på ca. 3GB. Har googlat för att se om det är riskfritt att ta bort denna mappen men har läst olika saker. Nu undrar jag om det är någon här inne som vet, är det riskfritt att ta bort mappen eller finns det t.ex. bilder eller fileri mappen telefonen behöver?

 

Tacksam för snabbt svar...

 

// Annika

Link to comment
Share on other sites

Hittade då en mapp som heter LOST.DIR som är på ca. 3GB. Har googlat för att se om det är riskfritt att ta bort denna mappen men har läst olika saker. Nu undrar jag om det är någon här inne som vet, är det riskfritt att ta bort mappen eller finns det t.ex. bilder eller fileri mappen telefonen behöver?

Inte ofta det är frågor om dena telefon.

Jag har också en sådan. Storleken på mappen LOST.DIR är i min telefon 1.93 MB. Jag har 10.3 GB ledigt utrymme i Internlagring.

I mappen video fanns en default video som var ganska stor. Den raderade jag.

Bilder som jag tar med kameran sparas default i Internlagring, men jag har valt att spara fotona på ett SD-kort. Samma sak med musik, och bilder jag fört över från datorn.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...