Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Joberate

Brandskyddsföreningen söker en IT-strateg i Stockholm!

Rekommendera Poster

IT-strateg

 

Bränder är ett stort problem i samhället, både i Sverige och internationellt. Varje år skadas och dör över 1000 personer av bränder och tusentals människor förlorar sina hem på grund av bränder. Brandskyddsföreningen har drivit brandsäkerheten framåt i snart 100 år. 

I din roll som IT-strateg är ditt ansvar att samordna det strategiska IT-arbetet för Brandskyddsföreningen. Detta arbete ska skapa synergieffekter mellan verksamhetsutveckling, IT-styrning, informationssäkerhet och IT-säkerhet. I det långsiktiga arbetet med IT-strategiska frågor ska god avvägning ske mellan informationssystem, IT-säkerhet och informationssäkerhet. I arbetet ingår att göra utredningar, analyser och ta fram beslutsunderlag. Befattningen som IT-strateg innebär ett självständigt arbete med stora krav på samverkan och samarbete inom hela organisationen. Du rapporterar till företagsledningen. 

För att lyckas i rollen har du akademisk utbildning inom data- och systemvetenskap, med erfarenhet av att leda och utveckla IT-strategiska samt IT-säkerhets och informations-säkerhetsfrågor på ledningsnivå. 

Arbetets karaktär ställer höga krav på noggrannhet och förmåga att ta på sig nya och förändrade uppgifter samt växla fokus mellan strategisk och operativ nivå. Arbetet kräver förmåga att identifiera hur dels nya behov i verksamheten, dels nya IT-lösningar, dels IT-säkerhet och informationssäkerhet kan och bör omsättas inom vår organisation. 

Vi erbjuder en utmanande nyckelroll att utveckla en mycket spännande affär och område i ett kunskapsföretag som präglas av en trevlig atmosfär och entreprenörsanda. 

Placeringsort: Stockholm.


 

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedansenast 30 mars. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743. 

Välkommen!

 

 

Brandskyddsföreningen är en ideell medlemsorganisation med cirka 2 500 medlemsföretag/ organisationer och som arbetar för ett brandsäkrare Sverige. Genom information, utbildning och rådgivning hjälper vi människor, företag och organisationer att ta eget ansvar för sitt brandskydd. 

Brandskyddsföreningen Service AB är bolaget som personalen är anställd i och där den mest omfattande affärsmässiga verksamheten bedrivs. Hela organisationen omsätter ca 160 mkr och har ca 200 anställda varav ca 100 heltidsanställda, där merparten finns inom SBF AB som omsätter ca 90 mkr. Läs mer på www.brandskyddsforeningen.se

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...