Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
CGP

LÖST Audacity har blivit konstig

Rekommendera Poster

CGP

  Har använt detta program utan störningar. Plötsligt när jag nu ska redigera händer inte det som brukar hända.
Jag markerar ett kort avsnitt för att ta bort/radera. Då försvinner ljudet men tidslinjen blir inte kortare, det försvinner ljud utanför markeringen..  Vill jag förstärka - markerar som vanligt - väljer förstärkning i rutan som visas. Förhandsgranskar, inget ljud hörs.
Bestämmer mig för att förstärka, OK - då försvinner allt ljud på displayen. 
Har kollat på FAQ i hjälpen - men där hittar jag ingen hjälp.

​NU hoppas jag att någon finurlig FORUM-besökare har något förslag. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mr Stoned X bootlegger

En bra inledande fråga är - vilken version av Audacity kör du? Själv kör jag v2.0.2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
CGP

Det borde jag tänkt på från början. operativ är 7:an och Audacity 2.0.5 uppgraderad i år.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mr Stoned X bootlegger

Det borde jag tänkt på från början. operativ är 7:an och Audacity 2.0.5 uppgraderad i år.

Jag har gjort exakt som du beskriver i ditt första inlägg men hos mig funkar allt perfekt. Kör för övrigt gamla XP Sp3 o som sagt Audacity v2.0.2.

 

Jag är rädd för att jag inte har några vidare tips att ge dig.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
CGP

Jag har gjort exakt som du beskriver i ditt första inlägg men hos mig funkar allt perfekt. Kör för övrigt gamla XP Sp3 o som sagt Audacity v2.0.2.

 

Jag är rädd för att jag inte har några vidare tips att ge dig.

Tack för ditt  intresse - MEN jag har LYCKATS - först Avinstallation, sedan ny nedladdning från Audac:s hemsida. Ny installation och SER MAN PÅ nu fungerar det. Kan väl ha varit nå´n bugg i min förra installation, ho vet !?

Tack CGP

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mr Stoned X bootlegger

Tack för ditt  intresse - MEN jag har LYCKATS - först Avinstallation, sedan ny nedladdning från Audac:s hemsida. Ny installation och SER MAN PÅ nu fungerar det. Kan väl ha varit nå´n bugg i min förra installation, ho vet !?

Tack CGP

Bra att det löste sig för dig. Frågan återstår om vi ska skjuta skulden på Audacity eller på Mr. Gates. Jag skulle ju gissa på en tillfällig krock mellan de båda.  :)

 

Hälsa Peking från mig... är född på söder.  :thumbsup:

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...